به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، هادی قوامی سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال ۹۹ در نشست خبری این کمیسیون که در محل مجلس شورای اسلامی برگزار شد، از الحاق یک جزء به تبصره ۱۴ در ارتباط با هدفمندیها خبر داد و گفت: مقرر شد ۶۰ لیتر بنزین به سهمیه خودروها اضافه شود که این میزان یا در تعطیلات سال نو یا تابستان به سهمیه موجود درکارت سوخت اضافه میشود.
او با اشاره به مصوبات کمیسیون تلفیق درباره افزایش حقوق در سال ۹۹ افزود: بنا شد حقوق تمام حقوق بگیران در سال ۹۹ که کمترین حقوق یعنی یک میلیون ۵۶۰ هزار تومان دریافت میکنند، تا سقف ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان افزایش یابد، به این ترتیب که در حکم کارگزینی آنها در سال ۹۹ که میخواهند نسبت افزایش را اعلام کنند نسبت به سال ۹۸ بیش از ۵۰ درصد افزایش نخواهد داشت؛ این حکم همه حقوق بگیران اعم از بازنشستگان و شاغلان و هم قراردادیها را شامل میشود.
سخنگوی کمیسیون تلفیق با بیان اینکه پیشنهاد دولت درباره افزایش حقوق ۱۵ درصد بود، ادامه داد: حکم قبلی کمیسیون این بود که همه به حقوق ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان برسند.
قوامی درباره مصوبه کمیسیون تلفیق در موردگروههای درآمدی ۳ تا ۶ میلیون تومان شامل بازنشستگان و شاغلان گفت: ۱۵ درصد پیشنهادی دولت این گروه درآمدی را شامل میشود و علاوه بر آن یک ردیفی هم برای این مشمولان در نظر گرفته شد؛ برای بازنشستگان آن همترازی که هر ساله اعمال میشد و ۶ هزار میلیارد تومان نیز دولت برای این موضوع در لایحه بودجه ۹۹ در نظر گرفته است، ۳ هزار و ۷۵۰ هزار میلیارد تومان نیز در کمیسیون تلفیق برای بازنشستگان فرهنگی مصوب شد که این موضوع باید در هیات وزیران نیز تصویب شود.
او ادامه داد: قرار شد برای شاغلان ردیفی در نظر گرفته شود که بنابر آن افزایش حقوقها به گونهای باشد که با این افزایش بین گروههای مختلف شغلی در دولت شکاف درآمدی ایجاد نشود برای مثال بعد از اجرای ۵۰ درصد فوق العاده شغل در برخی دستگاهها باعث این شده که فرهنگیانی که رتبه بندی برای آنها اعمال شده است با کاهش حقوق مواجه شوند که با این تعریف این ردیف این کاهش حقوق جبران شود.
قوامی درباره یارانه معیشتی تاکید کرد: مقرر شد در سال ۹۹ به ۷۸ میلیون نفر یارانه ۴۵ تومانی و به ۶۰ میلیون نفر نیز یارانه معیشتی داده خواهد شد؛ وزارت رفاه مکلف شد که بانکهای اطلاعاتی خود را اصلاح کند تا کسانی که به یارانه معیشتی نیاز دارند از این کمک معیشتی برخوردار شوند.
سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه درباره شیوه تصویب بودجه اظهار کرد: چنانچه بررسی بودجه مشمول اصل ۸۵ شود کمیسیون تلفیق موظف خواهد بود که مصوبه خود را از تبصره یک تا آخر بررسی کند و امیدواریم که در این صورت بودجه ۹۹ را پیش از پایان سال مصوب و به دولت ابلاغ کنیم.
او افزود: ما در حال رأیگیری از نمایندگان به صورت استمزاجی هستیم تا جلسه علنی در مجلس تشکیل شود و مشخص شود که بودجه باید به صورت عادی بررسی شود یا به صورت اصل ۸۵، اگر اصل ۸۵ تصویب شود کمیسیون تلفیق دوباره به بررسی بودجه خواهد پرداخت، اما اگر هیچ کدام از این اتفاقها نیفتد بودجه چند، دوازدهم تصویب میشود.
سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال ۹۹ افزود: با توجه به اینکه مجلس یازدهم در خرداد ماه آغاز به کار میکند و از آنجایی که در آیین نامه مجلس در نظر گیری بودجه بیش از سه، دوازدهم نداریم احتمال بررسی بودجه در مجلس بعدی وجود ندارد.
سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه تصریح کرد: یک بند به تبصره ۱ الحاق و به این ترتیب به شرکت ملی نفت ایران اجازه داده شد تا سقف بدهی ارزی سررسید شده به بانک مرکزی، بانکهای سپه و ملت سالیانه از محل مابه التفاوت ظرفیت نفت خام تولیدی پس از کسر مصارف داخلی و صادرات ممکن در شرایط تحریم، نفت خام را به این بانک تحویل دهد که معادل ۸۵ درصد ارزش نفت خام برای تسویه مطالبات سررسید شده و ۱۴ نیم درصد به شرکت ملی نفت اختصاص پیدا میکند که البته آیین نامه این موضوع را وزارت نفت و وزارت اقتصاد و دارایی با همکاری سازمان برنامه و بودجه تنظیم میکند و به تصویب هیات وزیران میرساند.
قوامی ادامه داد: با توجه به اینکه حدود ۵۰ میلیارد دلار شرکت ملی نفت به این بانکها بدهکار است برای اینکه این امکان فراهم شود که شرکت ملی نفت مطالبات این بانکها را پرداخت کند این سازوکار در این تبصره دیده شده است که پرداخت این مطالبات به نرخ روز محاسبه شود و سهم صندوق توسعه ملی نیز محفوظ خواهد بود.
سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه گفت: یک بند به تبصره ۸ الحاق و دولت مجاز شد با استفاده از داراییهای در اختیار در قالب مشارکت با بخش خصوصی یا غیردولتی تمهیدات لازم را برای تولید و عرضه واحدهای مسکونی با اولویت الگوی مصرف فراهم کند.
او افزود: بر اساس این مصوبه وزارت راه و شهرسازی مکلف است نسبت به شناسایی خانوارهای فاقد مسکن متقاضی این واحدهای با اولویت خانوارهای کم درآمد از طریق سامانه مناسب اقدام کند؛ این موضوع جدا از مسکن ملی است.
انتهای پیام/
اعضا خانواده من ۴نفر هستیم که از زمان مرحله دوم یارانه ها فقط برای ۳نفر واریز میشود و به فرمانداری و استانداری شیراز هم مراجعه می کنم ،گفتند ارسال شده تهران ولی متاسفانه بعد از گذشت تقریبا پنج سال هنوز اصلاح نشده ،لطفا پیگیری کنید ممنون
اینجانب مهدی پهلوانی راننده تاکسی ون ۴۳ت۲۲۶ ایران۳۳
خط۱۹۲۵ناکسیرانی به اوران هستم باامدن کرونا خط م۱۹۲۵ دانشگاه امام رحمت الله بود تعطیل من خونه نشین مستاجرم
۳نفرسرپرستی دارم لطفا بمن سبد معیشتی بدهید باتشکر
آقا من نزدیک 5 ساله ازدواج کردم و 4 سالی هست پلیس بعلاوه ده درخواست دادم یارانه خانواده مارو بریزن
خانواده 2 نفر ثبت شده تو سامانه رفاهی اما برای من فقط واریز میشه یک نفر
حتی یارانه معیشتی بنزین تو سایت زده 2 نفر دادیم ولی یک نفر واریز میشه
یعنی چی؟
هرجا رفتم کسی پاسخگو نبوده و جوابی نداشته
رسانه پیگیر ما زوج ها باشه واقعا برای ما یک ریالم با ارزشه
بیمه کارگران ساختمانی میریزم.
یدونه پراید مدل90 دارم.
به من معیشتی نریختن.
بیمه کارگران ساختمانی میریزم.
یدونه پراید مدل90 دارم.
به من معیشتی نریختن.
خدا مسئولشو لعنت کنه
بابا دلتون خوشها کی به ما اهمیت میده ا
صفت ها یک عده هستند می گیرند ریشخند می کنند
با توجه به اینکه آقای روحانی گفت شصت میلیون نفر شامل یارانه معیشتی می شوند
یک غارت بزرگ اتفاق افتاد و باید غارتگران مشخص و بدون توجه به پست و مقام شان فقط و فقط اعدام شوند
شصت میلیون نفر یعنی 75 در صد از جمعت 80 میلیونی ایران
اگر نوشته های این هموطنان صحیح باشد می توان نتیجه گرفت زیر بیست میلیون یارانه معیشتی شامل حالشون شده
و یارانه معیشتی چهل میلیون دیگر کجا میره کی غارت می کنه این حجم غارت چرا مگه چقدر افتضاح این نظام اداری و پولی و مالی کشور که این پول از آن به یغما میره و کسی حساب پس نمی ده و مجازات نميشه
با امکانات فعلی فضای مجازی حتی نباید یک ریال از این یارانه جای ديگه بره چرا که به سرعت فوق العاده قابل رصد و پیگیری هست پس چرا اینقدر عدم شفافیت و غارت بر کشور حاکم است
باید وزیر رفاه جواب پس بده
با توجه به اینکه آقای روحانی گفت شصت میلیون نفر شامل یارانه معیشتی می شوند
یک غارت بزرگ اتفاق افتاد و باید غارتگران مشخص و بدون توجه به پست و مقام شان فقط و فقط اعدام شوند
شصت میلیون نفر یعنی 75 در صد از جمعت 80 میلیونی ایران
اگر نوشته های این هموطنان صحیح باشد می توان نتیجه گرفت زیر بیست میلیون یارانه معیشتی شامل حالشون شده
و یارانه معیشتی چهل میلیون دیگر کجا میره کی غارت می کنه این حجم غارت چرا مگه چقدر افتضاح این نظام اداری و پولی و مالی کشور که این پول از آن به یغما میره و کسی حساب پس نمی ده و مجازات نميشه
با امکانات فعلی فضای مجازی حتی نباید یک ریال از این یارانه جای ديگه بره چرا که به سرعت فوق العاده قابل رصد و پیگیری هست پس چرا اینقدر عدم شفافیت و غارت بر کشور حاکم است
باید وزیر رفاه جواب پس بده
یارانه معیشتیم رو قطع کردند.هزینه های بالای درمان از یک طرف.
بنزین از یک طرف.هزینه مسافرخانه و خورد و خوراک از یک طرف
به نظر مسولین امر ما چه کار باید کنیم که از این بحران خارج بشیم.لطفا مسولین محترم جواب بدن.
توی ثبت نام مسکن ملی ما نتوانستیم ثبت نام کنیم سایت بسته بود .در صورتی که من خودم سرپرست خانوار م . با ۳ تا بچه کوچک و مستاجر نشین .خدا وکیلی به فکری برای مسکن جدا از مسکن ملی بردارید .
من نه خونه دارم .اجاره نشینم کارگرم فقط یک پراید 82 دارم با اونم مسافرکشی میکنم موندم چرا به من معشتی نمیدند
اما رفیقم درست ماشین نداره اما ملک 2ملیاردی داره بهش معشتی هم میدند
یه جا بدین مسخره کردین مارو
ای چه وضعشه
از شما عضو خبرنگاران جوان می خوام که چون یارانه معیشتی و نقدی رو جدا می خوام بدن یه کاری کنند مسئولین که دوباره
این فرصت رو به کسانی که به ناحق معیشتی شون قطع شده و زمان برای اعتراض ندارند تا بررسی بشه وضعیتشون رو بدن اگه میشه این موضوع رو به خاطر خدا بررسی کنید و بگید چون با این اوضاع بنزین کی می مونه تا سال دیگه یا 6ماه دیگه برای بررسی مجدد؟
ولی کلا از ماه بعد به تمام یارانه بگیرها میدن معیشتی هم
ولی فردی خونه داره 1 میلیارد تومان حقوقشه ماهی سه میلیون تومان است و یارانه معیشتی می گیره
به نظر شما این عدالته
حقوق فردی ماهی سه میلیون تومان است یارانه معیشتی می گیره
باکنیدما هم ثبت نام کنیم