به گزارش خبرنگار حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ جلیل شاطری فرمانده تیپ ۷۱ پیاده مکانیزه ارتش پادگان ابوذر سرپل ذهاب گفت: باتوجه به شیوع ویروس کرونا در کشور و کمبود ماسک های بهداشتی و نیاز جامعه به خصوص شهرستان سرپل ذهاب و باتوجه به اینکه تیپ ۷۱پادگان ابوذر دارای یک کارگاه خیاطی است با همت فرماندهی نزاجا تعداد ۲۰ دستگاه چرخ خیاطی به آن واگذار شده ما برای تولید ماسک های بهداشتی اقدام کردیم.
او اظهار کرد: این کارگاه خیاطی برای تامین و امرار معاش خانواده های پرسنل ارتش با به کارگیری همسران کارکنان در پادگان ابوذر راه اندازی شد و تولید اولیه آن ملحفه و رویه ی متکا است و هم اکنون ۲۴ تن در آن فعالیت دارند.
فرمانده تیپ ۷۱ پیاده مکانیزه ارتش پادگان ابوذر سرپل ذهاب گفت: عوامل و مجموعه کارگاه خیاطی تیپ ۷۱، برای دوخت ماسک، مواد اولیه را تامین کرده و اقدام به تولید کردند.
سرهنگ شاطری اضافه کرد: ماسک های تولید شده توسط تیپ ۷۱ ارتش توانسته تاییدیه پزشکان را بگیرد.
او گفت: با توجه به کمبود ماسک در بازار و برای کمک به مردم و مسوولان برای جلوگیری از انتقال ویروس کرونا روزانه یک هزار قطعه ماسک بهداشتی محکم تر و با کیفیت تر از نمونه های بازار را تولید و در اختیار مردم قرار می دهیم.
فرمانده تیپ ۷۱ پادگان ابوذر اظهار کرد: ما به مردم شهرستان های غربی استان کرمانشاه نوید می دهیم که با استفاده از تجهیزات و امکانات تیپ ۷۱ کمبود ماسک های بهداشتی را دربازار جبران کرده و یک تودهنی قاطعی به احتکار کنندگان ماسک بهداشتی دراین وضعیت حساس کشور بزنیم.
او با بیان اینکه تیپ ۷۱ ارتش صاحب الزمان (عج) در این وضعیت حساس درکنار مردم خواهد بود، ادامه داد: واحد جنگ نوین تیپ ۷۱ با حفظ ماموریت های محوله خود در ضدعفونی کردن شهر و اماکن عمومی با استفاده از محلول های مخصوص تمام تجهیزات پیشرفته و نیروی انسانی متخصص خود را به کار خواهد گرفت.
او افزود: ما با آمادگی کامل آماده مقابله با هر نوع تهاجمی هستیم و امروز نیز باتوجه به وضعیت کشور آماده انجام ماموریت های محوله در تقابل با ویروس کرونا هستیم.
سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه با بیش از ۹۰ هزار تن جمعیت در مجموع سه هزار و ۷۰۰ واحد صنفی دارد.
انتهای پیام/