رئیس بیمارستان امام خمینی (ره) گفت: بیش از ۹۰ درصد بیمارانی که به ویروس کرونا مبتلا هستند سرپایی درمان می‌شوند.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، خسرو صادق‌نیت رئیس بیمارستان امام خمینی (ره) تهران درباره آخرین اقدامات این بیمارستان در زمینه ویروس کرونا اظهار کرد: علائم کرونا ویروس تا حد زیادی در ابتدا قابل افتراق از بقیه بیماری‌ها، چون آنفلوانزا و سرماخوردگی است.

رئیس بیمارستان امام خمینی (ره) تهران با بیان این که این بیماری با تب شروع می‌شود، ادامه داد: اولین علامت این بیماری ابتدا تب و سپس سرفه خشک و تنگی حاد نفس است و توصیه ما به افرادی که چنین علائمی را ندارند این است که ابتدا به پزشک مراجعه کنند.

او تصریح کرد: لازم نیست هر فردی که علامت سرماخوردگی دارد و مشکوک به ابتلا است به بیمارستان مراجعه کند و تقاضای تست کرونا کند، این تست فقط برای بیماران بستری استفاده می‌شود و برای بیماران سرپایی چنین تستی انجام نمی‌شود و لزومی هم ندارد؛ چرا که ارائه جواب آن یک تا دو روز طول می‌کشد و پرهزینه است.

صادق‌نیت با اشاره به این معمولا کرونا با تب شروع می‌شود، گفت: کسی که تب ندارد و دارای علائم دیگری است زیاد نگران نباشد، اگر بیماری با تب همراه با سرفه خشک شروع شد و سپس تنگی نفس ایجاد شد باید به بیمارستان مراجعه کنند، اما در صورت نبود علامت این چنینی فقط مراجعه به پزشک کفایت می‌کند.

رئیس بیمارستان امام خمینی (ره) تهران با اشاره به این که همه بیمارستان‌های دولتی آماده پذیرش هستند و بیمارستان‌های خصوصی هم بنا بر تخصص می‌توانند پذیرش داشته باشند.

او افزود: اولین وظیفه ما جداسازی بیماران مشکوک از بقیه بیماران بود؛ چرا که بیمارستان امام خمینی پذیرای تمام بیماران است و تمامی تخصص‌ها و فوق تخصص‌ها در بیمارستان امام خمینی (ره) حضور دارند، برای تفکیک از همان ابتدای ورود، بیماران توسط تیم آموزش دیده از هم جدا می‌کنیم و هر کسی که با کوچک‌ترین نشانه مشکوک به کرونا داشته باشند به بخش مخصوص می‌فرستیم.

صادق‌نیت با بیان این که مشکل بسیاری از بیماران سرپایی حل می‌شود، بیان کرد: بالای ۹۰ درصد بیماران سرپایی درمان می‌شوند، اما مریض‌هایی که لازم باشد وارد بخش مخصوص کرونا شده، بستری می‌شوند و خدمات دریافت میک‌ند و در کنار آن بخش خدمات ویژه مانند‌ آی سی یو دیده شده است و از نظر امکانات کامل هستیم. هرگونه کمبود با سرعت جبران شده و کمبود خاصی وجود ندارد.

رئیس بیمارستان امام خمینی (ره) تهران در پایان بیان کرد: بخش زیادی از مردم برای تست کرونا به بیمارستان مراجعه می‌کنند که حداقل ما برای بیماران سرپایی این کار را انجام نمی‌دهیم و نکته دوم این که اگر اول تب و بعد علائم دیگر را داشتند به بیمارستان مراجعه کنند، اما اگر در حد یک سرماخوردگی بود به پزشک مراجعه کنند و اگر لازم باشد پزشک شخص را به بیمارستان ارجاع می‌دهد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.