به گزارش خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، رسم است که پیش از مراسم ازدواج که خانواده داماد برای عروس طلا بخرند و به عنوان هدیه پیش از ازدواج به دختر طلا دهند.
اما جای سوال است که آیا طلاهایی که در عروسی خریداری شده پس از طلاق به مرد میرسند یا برای زن باقی میمانند؟ البته ممکن است که این سوال پیش میآید که آیا مرد با داشتن فاکتورهای طلا میتواند طلاها را به عنوان اقساط مهریه به زن بدهد یا خیر؟
در پاسخ به این سوالات باید گفت که طلا به عنوان هدیه به زن داده شدهاند متعلق به زوجه هستند و هیچ فردی نمیتواند این هدایا را از زن پس بگیرد.
بر همین اساس مرد نمیتواند طلاهایی که به عنوان هدیه به همسر خود داده است را به عنوان قسط مهریه پرداخت کند یا آنها را پس از طلاق از همسر خود پس بگیرد.
انتهای پیام/
از طلا بگذریم
من همسرم بعد از چندسال برام گوشی خریده که الان ۹ ملیون می ارزه
ایا میتونه پسش بگیره؟
چیکار کنم نتونه پسش بگیر؟
راه حل حقوقی این است که خانم ها به محض اینکه همسرشون. طلا براشون خرید به سرعت عوضش کنند.یا بفروشند و بعد با پولش یک طلای دیگه بخرن.مثلا به مادرشون بفروشن و بعد ازش بخرند.البته فروش نباید صوری باشه.
ممنونم
خوب شد خدا روشکر
بعد میگن مردسالاریه
لفظ شریک زندگی توی ایران واقعا با مسما انتخاب شده
یعنی همه درامدها و سختی ها برای مرد همه خرج ها و رفاه برای زن
اونوقت تو غرب زن و مرد کار میکنن توی همه چی پنجاه پنجاه هستن میگیم غرب وحشی
امار ازدواج نشون دهنده میزان کارکرد قوانین خوب و عالی ازدواج توی ایرانه
صحت مطلب محل تردید است
هبه عقدی است که به موجب آن یک نفر مالی را مجاناً به کس دیگری تملیک میکند، تملیککننده واهب، طرف دیگر را متهب، مالی را که مورد هبه است عین موهوبه میگویند
پس تا قانون ازدواج تغییر نکنه ازدواج کردن کار اشتباهیه