![در برابر استفاده شبانهروزی نوجوانان از موبایل چه کنیم؟](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/18/20324023_435.jpg)
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، سرهنگ «جمال سلمانی» روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران به تشریح اقدامات پلیس در راستای مقابله با بیماری کرونا پرداخت و گفت: پس از انتشار این بیماری در کشور، پلیس امنیت عمومی کرمانشاه طی پنج روز گذشته اقدامات پیشگیرانه متعددی را اجرا و از بسیاری قلیان سراها، کافی شاپها و باشگاههای ورزشی بازرسی به عمل آورد.
او ادامه داد: در جریان این بازرسیها و پس از محرز شدن تخلفات صورت گرفته و رعایت نکردن نکات بهداشتی، ۱۸۲ قلیان سرا و کافی شاپ که عموما در محل تفرجگاهها برپا شده بود، پلمب شد.
سرهنگ سلمانی همچنین با اشاره به تعطیلی ۴۵ قلیانسرای دیگر به صورت داوطلبانه توسط متصدیان آنها، تصریح کرد: در این راستا ۱۵۰ عدد قلیان نیز که میتواند عاملی برای انتشار ویروس کرونا باشد نیز کشف و جمع آوری شد.
جانشین فرمانده انتظامی استان کرمانشاه افزود: از دیگر اقدامات انجام شده در راستای پیشگیری از شیوع کرونا در کرمانشاه، بازدید از اعداد زیادی باشگاه ورزشی بود که در نهایت ۲۸ باشگاه مردانه و زنانه به دلیل رعایت نکردن مسائل بهداشتی تعطیل شد.
او همچنین با اشاره به سرکشی از هشت داروخانه، گفت: در جریان بازرسیهای صورت گرفته ۴۷۲ عدد ماسک احتکار شده کشف شد.
این مقام انتظامی تاکید کرد: با توجه به شیوع بیماری کرونا در کشور و به منظور پیشگیری از پیشروی بیشتر این ویروس، به مردم توصیه میشود جشنهای خود را به زمان دیگری موکول کنند.
او با بیان اینکه طی روزهای اخیر و بنا به خواست خود مردم بسیاری از جشنهای عروسی و دیگر برنامهها در تالارهای استان لغو و به زمان دیگری موکول شده است، گفت: در همین راستا آن دسته از شهروندانی که ودیعهای را برای رزرو تالار پرداخت کرده اند در صورت تمایل میتوانند همه آن را بدون هیچ کم و کاستی از صاحب تالار پس بگیرند.
سرهنگ سلمانی همچنین با بیان اینکه صاحبان تالار مکلف به عودت همه مبلغ دریافتی هستند، گفت: در صورت امتناع از این کار پلیس به موضوع ورود و قاطعانه با متخلفان برخورد خواهد کرد.
جانشین فرمانده انتظامی استان کرمانشاه در خصوص اقدامات پلیس فتا نیز گفت: در این مدت هفت تارنمای متخلف که اقدام به انتشار شایعه در خصوص بیماری کرونا کرده بودند، مسدود شدند.
او گفت: در این رابطه پنج نفر از گردانندگان صفحات اجتماعی در فضای مجازی نیز که با شایعه پراکنی منجر به تشویش اذهان عمومی شده بودند نیز شناسایی و به پلیس فتا احضار شدند.
سرهنگ سلمانی همچنین از انتشار ۷۷ هشدار سایبری در فضای مجازی توسط کارشناسان پلیس فتا به منظور جلوگیری از شایعه پراکنی افراد سودجو خبر داد.
انتهای پیام/ز