یک متخصص تغذیه در قم گفت:گروه‌های غذایی با ویتامین‌های C و A سیستم ایمنی بدن را مقابل کرونا تقویت می‌کند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم،به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، علی‌اکبر حق‌ویسی،رئیس گروه بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: گروه‌های غذایی دارای ویتامین‌های C و A سیستم ایمنی بدن را مقابل کرونا تقویت می‌کند.

او افزود: سبزی‌ها و میوه‌های رنگی سبز تیره، قرمز و نارنجی همانند هویج، گوجه و کلم دارای ویتامین «C» و روغن، کره و زرده تخم‌مرغ ازجمله گروه‌های غذایی هستند که دارای ویتامین «A» است.

حق ویسی با اشاره به این‌که فعالیت‌های بدنی مناسب ازجمله قدم زدن در مکان‌های باز و خلوت سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند، بیان کرد: املاح روی و آهن که بیشتر در گوشت‌های قرمز گاو، شتر و گوساله پیدا می‌شود که نیاز‌های سلولی بدن را تامین و سیستم دفاعی بدن را تقویت می‌کند.

رئیس گروه بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به تاثیر «امگا۳» در تقویت سیستم ایمنی بدن، گفت: برای جذب این ماده در بدن می‌توان از غذا‌های دریایی استفاده کرد.

حق ویسی بابیان این‌که ویروس کرونا از گروه بیماری‌های سرماخوردگی است و جای نگرانی ندارد، اضافه کرد: اگر نگران باشیم و استرس داشته باشیم، سیستم ایمنی بدن ضعیف و عضله‌ها و ویتامین‌ها مصرف می‌شود.

او بر لزوم رعایت مباحث بهداشت فردی تاکید کرد و افزود: شست‌وشوی دست‌ها، فاصله گرفتن از افراد سرماخورده، حضور نیافتن در تجمع‌ها و خواب منظم مهم‌ترین نکاتی است که از مبتلای افراد به کرونا جلوگیری می‌کند.

رئیس گروه بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی قم عنوان کرد: شادی، خنده، نشاط و فعالیت بدنی اهمیت بسیاری دارد که اگر این مباحث را موردتوجه قرار دهیم می‌توانیم کرونا را شکست دهیم.

انتهای پیام/ش

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.