به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، مسعود مردانی عضو کمیته کشوری کرونا با بیان روشهایی برای تمیزکردن مرغ وگوشت آلوده به ویروس کرونا، گفت: اگر مرغ یا گوشت را در خانه تمیز میکنید، از یک چوب مخصوص بریدن گوشت یا مرغ استفاده کنید و بعد استفاده، حتماً دستکش یکبار مصرف لاتکس استفاده کنید.
مردانی ادامه داد: بعد از اینکه تمیز کردن گوشت یا مرغ را انجام دادید، دستکش را درآورید و درون سطل زباله دردار بیاندازید و بعد دستهایتان را با آب و صابون بشویید.
بیشتر بخوانید: باید و نبایدهای تغذیهای در پیشگیری از ابتلا به کرونا
او با اشاره به اینکه نانوا و نانی که از نانوایی خریداری میکنید میتواند عامل انتقال ویروس باشند، گفت: عمدتاً وقتی نان حرارت کافی ببیند ویروس کاملاً از بین میرود.
انتهای پیام/