به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پروستاتیت حاد، یک بیماری اورژانس اورولوژی از نظر تشخیص و درمان است. این بیماری باید از دیگر شکلهای پروستاتیت، نظیر پروستاتیت میکروبی مزمن و سندروم مزمن درد لگنی CPPS تمایز داده شود. پروستات با انقباض خود، مقدار زیادی یعنی حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد به ترشحات اضافه میکند. در حقیقت ۲۰ تا ۳۰ درصد حجم منی مربوط به ترشحات پروستات است. میکروبی که باعث عفونت حاد پروستات میشود، شبیه میکروبی است که باعث عفونت سیستم دستگاه ادراری میشود. جالب است بدانید هرمیکروبی که باعث عفونت ادراری شود، میتواند باعث پروسستاتیت حاد هم شود و، اما ادامه مطلب درباره التهاب پروستات؛ میکروبهای شایع درایجاد این بیماری، اشرشیاکلی و پروتئوس است.
۳ نمونه پروستاتیت
* پروستاتیت حاد (عفونت حاد پروستات)
* پروستاتیت عفونی مزمن (عفونت ادراری عود شونده یا عفونت مزمن پروستات)
* پروستاتیت غیر میکروبی مزمن یا سندروم درد لگنی مزمن (درد یا ناراحتی در ناحیه لگن حداقل از سه ماه قبل همراه با علایم ادراری و اختلال جنسی)
درمان التهاب پروستات
در صورت تشخیص به موقع، این بیماری به راحتی درمان میشود. درمان پروستاتیت معمولا با مصرف آنتی بیوتیک برای چند هفته شروع میشود.
اگر بهتر شدید، باید دارو را ۲ تا ۳ ماه مصرف کنید. اگر هنگام مصرف آنتی بیوتیک بهتر نشدید، باید آزمایشهای بیشتری انجام شود.
داروی درمان پروستاتیت چیست؟
قدم اول، مصرف آنتی بیوتیک هاست. اگر علایم بهبود نیافت، درمان با این داروها معمولا متوقف میشود. یکی از راهکارهای شناخته شده، استفاده از سفکسین برای درمان پروستاتیت است.
درمان خانگی التهاب پروستات
پس از شروع درمان دارویی، ادامه درمان پروستاتیت به صورت خانگی دنبال میشود. در این شرایط برای کاهش نشانههای درد و تسریع بهبودی، موارد زیر به بیمار پیشنهاد میشود:
فیزیوتراپی، ورزش یا ماساژ درمانی، ممکن است به برخی مردان کمک کند.
مشاوره، بیوفیدبک، روشی برای بهبود عملکرد بدن یا تکنیکهای آرام سازی ممکن است به کاهش استرس وجلوگیری از درد کمک کند.
بعضی از عصارههای گیاهی و عصاره گرده زنبور عسل، ممکن است کمک کننده باشد.
مدت درمان
بیشتر مردان سریع بهبود مییابند. معمولا درمان ۴ تا ۶ هفته طول میکشد. در این دوره مصرف داروها باید ادامه پیدا کند. آنتی بیوتیکها برای ۶ تا ۱۲ هفته تجویز میشوند. در صورت بروز عفونت، ممکن است درمان آنتی بیوتیکی طولانی مدت نیاز باشد در حالی که جراحی برداشتن پروستات (پروستاتکتومی) برای عفونتهای مکرر به ندرت استفادهمیشود و به عنوان آخرین درمان مطرح است.
منبع: خراسان
انتهای پیام/