رئیس شبکه دامپزشکی قروه گفت: گوشت قرمز بازار مصرفی شهری قروه از کشتارگاه‌های صنعتی همدان به صورت روزانه تامین می‌شود

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج، حسین پروایی رئیس شبکه دامپزشکی قروه گفت: از طریق بخش خصوصی و ماشین یخچال‌دار مجهز گوشت مصرفی از کشتارگاه‌های صنعتی همدان خریداری و در شهر‌های قروه، دلبران، قلعه و سریش آباد توزیع می‌شود.

او افزود: گوشت توزیع شده در بازار قروه دارای مهر و تایید شبکه دامپزشکی است و مصرف‌کنندگان اطمینان‌خاطر داشته باشند که بازار فروش گوشت این شهرستان بصورت روزانه تحت نظارت مداوم بازرسان به صورت روزانه قرار دارد و سالم بودن آن مورد تایید است.

پروایی بیان کرد:کشتار انواع دام سبک و سنگین در قصابی‌های روستایی بر اساس نیاز روزانه و مصرفی مردم روستا صورت می‌گیرد و از ورود آن به قصابی‌های سطح شهر جلوگیری می‌شود.

رئیس شبکه دامپزشکی قروه افزود: طرح ایجاد کشتارگاه دام در قروه به شهرداری اعلام شده و در صورت تامین زمین و اعلام آن از طریق مناقصه عمومی احداث آن توسط شهرداری آغاز خواهد شد.

به گفته رئیس شبکه دامپزشکی قروه، میزان نگهداری گوشت گاو و گوساله در قصابی‌ها ۵ روز و گوشت گوسفندی ۳ روز است و مصرف کنندگان بر اساس این شرایط گوشت مورد نیاز را خریداری کنند.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.