با توجه به استرس و نگرانی‌های موجود در کودکان به واکنش‌های آن‌ها به گونه‌ای حامیانه پاسخ دهید و تا می‌توانید عشق و توجه بیشتری را نثارشان کنید.




به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،کودکان ممکن است به روش‌های مختلفی نسبت به استرس واکنش بدهند، مثلاً بیشتر به والدین بچسبند، مضطرب و گوشه گیر و یا عصبانی و آشفته شوند و حتی دچار شب ادراری شوند؛ اما باید توجه داشت که کودکان در شرایط سخت به عشق و توجه بزرگتر‌ها نیاز دارند بنابراین تا می‌توانید به آن‌ها توجه کنید، به حرف هایشان گوش دهید، با مهربانی و آرامش با آن‌ها صحبت کنید و حتی المقدور فرصت بازی کردن کودکان را فراهم کنید.

از مهمترین نکات توجه به کودکان این است که به والدین و خانواده خود نزدیک باشند و در صورت دلایل مختلف مانند بستری شدن در بیمارستان مجبور به جدایی شدید برای حفظ آرامش کودک به طور مرتب با آن‌ها مانند تماس تلفنی ارتباط داشته باشید و از نگرانی آن‌ها بکاهید.

یکی از راه‌های کاهش استرس نگرانی در کودکان می توان به ادامه دادن برنامه‌های روزمره و منظم کودک اشاره کرد و در محیط‌های جدید برنامه‌های جدید و منظم مانند بازی کردن برای حفظ آرامش کودک در نظر بگیرم.

از آنجا که کودکان و نسل امروز دارای فهم و درک بالایی هستند؛ به همین منظور واقعیت‌ها را در مورد اتفاقات اخیر با کلمات متناسب سن کودکان برایشان توضیح بدهید که چه اتفاقاتی افتاده است و اطلاعات واضحی درباره راه‌های کاهش خطر ابتلا به بیماری به او بدهید.

از دیگر موارد کاهش استرس و نگرانی در کودکان می توان با روش اطمینان بخش اطلاعاتی راجع به آنچه می‌تواند اتفاق بیفتد به کودکان بدهید مثلا اگر کودک یا یکی از اعضای خانواده احساس کنند که حالشان خوب نیست و مجبور شوند برای مدتی در بیمارستان بروند، تا دکتر‌ها کمک کنند که حالشان بهتر شود.
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار