به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، قارچها کالری کمی دارند، چربی یا کلسترولی در آنها پیدا نمیشود و مقدار نمک بسیار کمی دارند. گروهی از ویتامینها و املاح معدنی مهم مانند سلنیوم، پتاسیم، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین D و ... هم در قارچها وجود دارد و به همین دلیل باید در غذای روزانه استفاده شوند.
در ادامه به روشهای نگهداری و پخت قارچ اشاره میکنیم:
قارچ را پیش از مصرف نشویید، زیرا همانند اسفنج مقدار زیادی آب به خود جذب میکند. در این صورت هنگام پخت، آب را پس میدهد و طعم آن تغییر مییابد.
قارچ را در کیسه پارچهای یا کاغذی بگذارید و بیش از دو روز در یخچال نگهداری نکنید.
هنگام شست وشو، قارچ را در آب قرار ندهید؛ بلکه آن را با یک برس کوچک بشویید و با دستمال خشک کنید.
برای این که قارچ آب زیادی نداشته باشد، ۱۵ دقیقه آنها را در فر گرم و سپس در تابه آماده کنید.
اگر قارچها خشک شده است، روی آنها آب بریزید و یک دقیقه در مایکروویو با دمای بالا بگذارید و سپس اجازه دهید ۱۰ دقیقه دیگر در همان آب گرم بماند.
برای این که قارچ هنگام پخت سیاه نشود، چند قطره آب لیمو به آن اضافه و قارچ را با حرارت بالا سرخ کنید. البته شست و شوی قارچ با آب و سرکه نیز به سفیدشدن آن کمک میکند.
منبع: خراسان
انتهای پیام/