چیکن الا کینگ (مرغ پادشاهی)، درکشور عمان در رده غذا‌های محبوب است هرچند در سایر کشور‌ها نیز درمنوی غذایی مردم مرسوم است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  چیکن آلاکینگ، غذای سایر ملل نیز هست و زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴۵ دقیقه میباشد. چیکن آلاکینگ را می‌توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید.

موادلازم:

یک عدد مرغ کامل

۷ فنجان آب

۴ قاشق غذاخوری آب

۱ فنجان قارچ (قارچ‌ها به ۴ قسمت مساوی تقسیم شده اند)

۴ قاشق غذاخوری آرد سفید

۲ بسته گالینابلانکا

۱ عدد فلفل دلمه‌ای سبز خرد شده

۱عدد فلفل دلمه‌ای قرمز خرد شده

۱ عدد هویچ پوست گرفته و رنده شده

یک سوم فنجان خامه فرم گرفته یا همان خامه زده شده

یک چهارم قاشق چایخوری پودر فلفل سفید

۲ قاشق غذاخوری آب لیمو

۱ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده به جهت تزئین

طرز تهیه:

مرغ را داخل آب به مدت ۴۵ بجوشانید تا ترد گردد. بعد آن را به کناری بگذارید تا خنک شده آن را از داخل آب خارج کرده و استخوانهایش را خارج نمایید. عصاره مرغ یا همان آب مرغ را از صافی رد کرده وحاصل را به کناری بگذارید. کره را داخل ماهی تابه آب کرده وقارچ‌ها را به مدت ۲ دقیقه داخلش تفت دهید. به آن آرد سفید معمولی را اضافه کرده وهمراه با قارچ‌ها برای یک دقیقه دیگر هم بزنید. سه فنجان از عصاره مرغ رزرو کرده را به محتوای ماهی تابه اضافه نموده و با هم زدن بگزارید به جوش آید. به آن گالینابلانکا، فلفل دلمه ای‌های سبز و قرمزخرد شده، هویچ رنده شده، خامه و پودر فلفل سفید را نیز اضافه نموده و روی شعله کم به مدت ۳ دقیقه بگزارید تا سس بجوشد. به آن آب لیمو اضافه کرده تکه‌های مرغ را داخلش قرار داده و اندکی هم بزنید. موقع سرو روی آن جعفری خرد شده پاشیده و سروش نمایید.

منبع: الکوثر

انتها یپیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.