به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، نخودی یکی از لذیذترین شیرینی هاست. برای پخت آن به پیشنهادهای ارائه شده در ادامه مطلب توجه کنید:
۱-درهر روش پخت شیرینی نخودی نباید خمیربه دست بچسبد. خمیرباید لطیف باشد.
۲-اگر شیرینی نخودی باز شد یعنی اینکه روغن آن یا پودر شکر زیاد است، باید کمی به خمیر آرد اضافه کنیم و اگر گلوله شد یعنی آرد زیاد است و باید کمی روغن به آن بیفزاییم.
۳- معمولا چند عدد ازشیرینی نخودیها را اول پخت میکنند و سپس اگر مشکلی نبود همه را میپزند.
۴-البته باید بدانید شیرینی نخودی به دلیل آن که حاوی شکر زیادی است، اغلب موجب یبوست میشود.
۵-همه آردها بهخصوص آرد نخودچی به سرعت رطوبت محیط را به خود جذب میکند و در گرما، تخم آفاتی که احتمال دارد در هر آردی وجود داشته باشد، رشد میکند و تبدیل به حشره میشود.
* بهتر است برای ماندگاری بیشتر، آرد نخودچی را درون فریزر نگه دارید.
* ارزش غذایی یک سوم لیوان آرد نخودچی، معادل یک کف دست نان سنگک و بربری یا سه چهارم لیوان غلات آماده خوردن (برشتوک) است.
*مصرف نخودچی یا آرد آن در صورتی که بی نمک و به اندازه نخودچی دوآتشه برشته نشده باشد به افرادی که در جویدن حبوبات مشکل دارند توصیه میشود.
منبع: خراسان
انتهای پیام/