به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، از اسفناج در غذاهایی زیادی استفاده میکنیم که شاید پر رنگترین آنها آش رشته باشد؛ اما آیا طعم اسفناج را به جز در آش رشته و بورانی ماست چشیدهایم؟ دستور پخت پیش غذایی را تهیه کرده که هم از آن سیر نمیشویم و هم به علت داشتن طعم ترش زرشک، گرسنهتر میشویم. اگر تا به حال آن را امتحان نکردهاید پس وقت آن است که دست به کار شویم و طعم جدیدی را به خودمان هدیه دهیم.
مواد مورد نیاز رولت اسفناج
۱۵۰ گرم اسفناج
یک دوم پیمانه، پیاز درشت خرد شده
۱ پیمانه ماست چکیده
۲ حبه سیر رنده شده
۵ عدد تخم مرغ
۳ قاشق غذاخوری، گردو خرد شده (دلبخواه)
۲ قاشق غذاخوری زرشک
یک دوم قاشق چاییخوری نمک
یک دوم قاشق چاییخوری فلفل
۱ قاشق چاییخوری زردچوبه
۱ قاشق غذاخوری روغن مایع
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم.
۲. برگهای اسفناج را با سه قاشق غذاخوری آب داخل قابلمه ریخته و ۴-۳ دقیقه آنها را بپزید. سپس از روی حرارت برداشته وقتی سرد شد آب اضافی آن را بگیرید.
۳. اسفناج پخته را همراه با پیاز خرد شده، تمام ادویهها، روغن و تخم مرغ داخل مخلوط کن یا غذا ساز ریخته و دو دقیقه همهی مواد را هم زده تا کامل خرد شوند و به صورت یک مایع یکدست در آید.
۴. به مایع اسفناج گردو خرد شده و زرشک را اضافه و مواد را با هم مخلوط میکنیم. داخل سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و مایع آماده شده را روی کاغذ ریخته و با قاشق روی سطح کاغذ پخش میکنیم.
۵. داخل سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و مایع آماده شده را روی کاغذ ریخته و با قاشق روی سطح کاغذ پخش میکنیم.
۶. سینی را داخل فر گذاشته تا برای ۱۵ دقیقه بپزد. تا آماده شدن اسفناج، ماست را با سیر رنده شده و کمی نمک مخلوط کرده و کنار میگذاریم.
۷. وقتی اسفناج پخت از فر خارج کرده و میگذاریم تا سرد شود. سپس اسفناج را پشت و رو کرده و کاغذ را جدا میکنیم.
۸. اسفناج ورقهای را با چاقو به صورت نوارهای بلند برش میدهیم.
۹. روی هر نوار را از بالا تا پایین با ماست میپوشانیم و به آرامی نوار اسفناجی را رول میکنیم.
۱۰. میتوانید رولتهای آماده را همان موقع سرو کنید و یا در یخچال گذاشته و یک ساعت بعد سرو کنید.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/