به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شهدا یکی از پایههای اصلی انقلاب هستند، انقلابی که چه در ابتدای تولد و چه در راه قدکشیدن خونهای زیادی به خود دید، خونهایی از انسانهای بزرگ که پای درخت انقلاب ریخته شد تا قد بکشد و برگ بدهد و در سایه خود امنیت را برای فرزندان ما بگستراند.
کسانی که به جای ماندن در کنار خانواده خود راهی شدند تا خانوادههایی را در زیر این سایه درخت تنومند به آسایش و آرامش بنشانند. آنان به وظیفه خود چه خوب عمل نمودند. چه آنهایی که در ابتدا پای نهال ماندند و چه آنهایی که در ادامه راه از آفات و دشمنیها آن را هرس کردند.
بیشتربخوانید: زن برای رای دادن در انتخابات به اذن شوهر نیاز دارد؟
این درخت به دست من و شما رسید تا حفظش کنیم و چه وظیفه سنگینی برعهده ما گذاشته شد. بار سنگین را زمانی میتوان کامل درک کرد که وقتی به اطراف نگاه میکنیم همسر و فرزندان شهدا را کنار خود ببینیم.
شهدای انقلاب، شهدای دفاع مقدس و این روزها شهدای مدافعان حرم و امنیت نظام از جمله شهدایی هستند که برای شاخ و برگهای درخت انقلاب جانها فدا کرده و جگرگوشههای خود را به ادامه دهندههای راه دادند.
و، اما این روزها حرف این اهل خانه شهدا چیست؟ آنان که همهکس خود را برای ما و راحتی روح و روان ما دادند از ما چا انتظاراتی دارند؟ بهتر است بشنویم از زبان خودشان که چه صبورانه و با وقار از ما انتظاراتشان را طلب میکنند.
اعظم رنجبر، همسر شهید مسلم خیزاب از شهدای مدافع حرم اصفهان، درخصوص حضور در انتخابات اظهار داشت: شهید خیزاب همیشه به برگزاری پرشور انتخابات تاکید داشت و میگفت که اگر ما صحنه را خالی کنیم دشمن صحنه را پر میکند، پس این ما هستیم که برای کشور خود تصمیم میگیریم.
وی افزود: شهید خیزاب همیشه با تحقیق بسیار از کسانی که قبولشان داشت مثل آیت الله مهدوی تصمیم میگرفت و برای انتخابات مجلس و خبرگان و ریاست جمهور نگاهش به مقام معظم رهبری بود که از صحبتهای آقا چه برداشتی میشود کرد و به چهکسی میتوان رای داد.
همسر شهید خیزاب بیان کرد: وی صبح زود برای رای دادن آماده میشد و میگفت شاید عمرمان تا آخر وقت نباشد و این یک تکلیف است.
وی گفت: ایشان سریع رای خود را داخل صندوق نمیانداختند، مدتی میماندند و برای محمد مهدی توضیح میداد و سپس رای خود را به محمدمهدی میداد تا او در داخل صندوق بیاندازد.
همسر شهید خیزاب تصریح کرد: شهید دفترچه کوچکی همراه خود داشت و به محمد مهدی هم میگفت شما هم اینجا را انگشت بزن، به این معنی که او هم در انتخابات شرکت کرده است. محمد مهدی بسیار خوشحال بود به همه میگفت: «من برای انتخابات رفتم، مگه نه پدر» و انگشتش را تا شب به همه نشان میداد.
مرضیه کیانی، همسر شهید یونس امیری، از شهدای حادثه تروریستی در محور خاش- زاهدان درخصوص انتخاب اصلح اظهار داشت: من کسانی را برای رای دادن انتخاب میکنم که دوستدار مقام معظم رهبری باشند. ملاک انتخاب من میزان ارادت به، ولی فقیه است.
وی افزود: از مردم میخواهم که چشمان خود را باز کنند و خوب را از بد تشخیص بدهند. کسی خوب است که پشت رهبری باشد //چون گوش رهبرمان به دهان امام زمان (عج) است پس دستوراتشان هم دستورات آقا امام زمان (عج) است. ببینیم چه کسی بیشتر سمت رهبر است. //
همسر شهید امیری بیان کرد: به خاطر این نظام و امنیت و آزادی موجود خونها ریخته شده، زنهایی بیهمسر شدند و فرزندانی بیپدر شدند.
وی تصریح کرد: به خاطر حفظ این نظام باید همه مردم پای صندوقهای رای بیایند و رای بدهند. اگر بخواهیم کنار بکشند افرادی روی کار میآیند که نالایق هستند پس اگر مردم با رای دادن خودشان فردی را انتخاب کنند که واقعا صلاح مردم و مملکت را میخواهد، کمک بزرگی به نگه داشتن این نظام میکنند.
نفیسه شکلآبادی همسر شهید مرتضی فاضل از دیگر شهدای امنیت نظام در خصوص انتخابات اظهار داشت: درست است که شرایط زندگی سخت هست، اما باید خدا را شکر کنیم که امنیت داریم.
وی افزود: از زمان رفتن شهید من و یادگاران شهید فاضل در این کشور تنها زندگی میکنیم و در این مدت من این امنیت را کامل حس کردم و فکر میکنم این امنیت حاکم در ایران و به همه چیز میارزد.
همسر شهید فاضل بیان کرد: اگر شرایط کمی سخت است، ولی وقتی به کشورهای اطراف خودمان نگاه کنیم متوجه میشویم که شرایط بسیار مطلوبتر است و ما در ایران امنیت داریم.
وی گفت: برای اینکه خون شهیدانمان پایمال نشود باید به پای صندوقهای رای برویم، چون ما همه مدیون شهدا هستیم. چه من و چه بقیه مردم، همه مدیون شهدا هستیم و برای خونهای زیادی که به خصوص در اصفهان ریخته شده باید به پای صندوقهای رای برویم و آن تکلیفی که برگردن ما هست را انجام دهیم.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/