رئیس کمیته جوانان و استعدادیابی فدراسیون فوتبال گفت: تمام هم و غم کمیته جوانان و استعدادیابی این فدراسیون، ساماندهی افراد در حوزه‌های مختلف در بالاترین سطح استاندارد است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، اکبر محمدی، رئیس کمیته جوانان و استعدادیابی فدراسیون فوتبال در آیین ارزیابی استعدادیابان رده‌های سنی فوتبال استان کرمان که با حضور سرمربیان و استعدادیابان تیم‌های ملی پایه در سالن همایش‌های کاخ انجام شد، از میزبانی و استقبال گرم هیئت فوتبال استان کرمان قدردانی کرد و با اعلام اینکه ۱۱ ماه و ۱۹ روزست عهده دار این وظیفه سنگین هستم، گفت: کمیته جوانان مسئولیت سازماندهی و برنامه ریزی تمام تیم‌های ملی پایه را دارد و در واقع پیشنهاد انتخاب کادر تیم‌های ملی تا سازماندهی اردو‌های آماده سازی آنها، اعزامشان به تورنمنت ها، شرکتشان در مسابقات مختلف، استعدادیابی و البته توسعه فوتبال پایه کشور در اختیار این کمیته است.

 

او با اعلام اینکه بر اساس جلساتی که درکارگروه استعدادیابی مان داشتیم، به یک چارچوب و قالبی رسیدیم، بیان داشت: تمام هم و غم کمیته جوانان، ساماندهی افراد در حوزه‌های مختلف در بالاترین سطح استاندارد است که بر این اساس، این کار ابتدا از انتخاب افراد شروع می‌شود و بعد تنظیم عملکردشان صورت می‌گیرد.

محمدی افزود: کرمان دومین جایی است که این تیم استعدادیابی فدراسیون در آنجا حاضر می‌شود و در حقیقت این کار در خراسان رضوی، شهر مشهد استارت خورد.

 

او تصریح کرد: براساس نظرسنجی و نیازسنجی که اتفاق افتاده، ۹ منطقه‌ی کشور را تبدیل به ۳۲ پایگاه کردیم و هر استانی در واقع یک پایگاه برای استعدادیابی است.

محمدی بیان داشت: در این سطح بر اساس قرارداد‌هایی که در این جلسه صورت می‌گیرد، کار انجام می‌شود و در حقیقت ملاک انتخاب جلسه ایست که اینجاست و ان شاءالله طبق گفتمانی که صورت خواهد پذیرفت، بر اساس آیتم‌هایی بازیکنان را انتخاب خواهیم کرد.

 

رئیس کمیته جوانان و استعدادیابی فدراسیون فوتبال گفت: سپس وارد ۱۷ منطقه می‌شویم، در این سطح در کنار مقداری تمرین و آموزش، ما بهترین‌ها را انتخاب می‌کنیم و در ادامه مربیان ملی از بین شما‌ها انتخاب می‌شوند و کار را در این سطح پیش خواهند برد.

محمدی افزود: در نهایت سه مرکز شمال، جنوب و مرکز کشور را خواهیم داشت، آنجا محل حضور بهترین بهترین هاست که از بین اینها، سه تیم ملی تشکیل خواهیم داد.

 

او با اشاره به اینکه از این بین، یک تیم ملی وارد مرکز ملی فوتبال خواهد شد، تصریح کرد: ما همیشه سعی می‌کنیم علاوه بر حفظ کردن تیم ملی، آن سه مرکز را هم حفظ کنیم.

محمدی بیان داشت: برای اینکه به این نقطه برسیم، هم نیاز به یک پشتوانه‌ی علمی داریم و هم فنی تا بر اساس مطالعات تطبیقی صورت پذیرفته، و البته ملاحضات و محدودیت‌هایی (بحث اقلیم‌های پهناور، شرایط آب و هوایی، کمبود امکانات و زیرساخت ها، تنوع فرهنگ ها، کمبود منابع مالی و ...) که در فوتبال کشور وجود دارد، به این سیستم هرمی برسیم.

 

رئیس کمیته جوانان و استعدادیابی فدراسیون فوتبال گفت: این ساختار فقط در بخش استعدادیابیست که بر اساس نیاز کشور طراحی شده و بخش آکادمی و مدارس فوتبال هم برنامه‌ی مفصلی داریم که بعدا بیان می‌شود.

محمدی افزود: هدف این است، به تدریج تا پایان سال تمام استان‌ها را ببینم و با ارزیابی‌های صورت گرفته ضمن انتخاب استعدادیاب‌های برتر، مربیانی که شایستگی این را دارند که در کنار تیم‌های ملی باشند، نیز شناسایی شوند.

او ابراز امیدواری کرد: از داخل همین جلسات، از بین نفراتی که استعداد و این پتانسیل را دارند، که در کنار تیم‌های ملی باشند، بتوانند یک ظرفیت سازی کنند تا این مربیان بعد‌ها به استان خود برگردند و باعث پیشرفت استان شوند.

انتهای پیام/ب

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.