به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، حضرت آیتالله خامنهای، رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح روز گذشته در دیدار هزاران نفر از مردم آذربایجانشرقی، حضور در انتخابات مجلس را وظیفه شرعی، ملی، انقلابی و حق مدنی آحاد مردم برشمردند و با اشاره به ۲ رکن مهم «حضور پر شور» و «انتخاب خوب» گفتند: انتخابات یک جهاد عمومی و نعمت و امتحان الهی است که اگر با حضور حداکثری مردم همراه شود، مایه آبروی نظام اسلامی و تقویت کشور و مصونیتبخش در برابر توطئهها و زمینهساز ایران قوی خواهد بود.
رهبر انقلاب اسلامی همچنین با اشاره به مشکلات عمیق و گسترده اجتماعی و اقتصادی جامعه آمریکا برخلاف ظاهر بزککرده آن، افزودند: آمریکا در حال حرکت به سمت فروپاشی از درون است و شکوه و جلال ظاهری آن مانع از غرق شدنش نخواهد شد.
حضرت آیتالله خامنهای در این دیدار که به مناسبت چهل و دومین سالروز قیام تاریخی مردم تبریز در ۲۹ بهمن سال ۱۳۵۶ برگزار شد، مهمترین ویژگی مردم آذربایجان را تبلور عزت ملی، دینی و انقلابی و حضور در صحنه به وقت نیاز و دفاع از کشور و انقلاب و هویت دینی برشمردند و گفتند: حضور بهنگام مردم تبریز در چهلم قیام ۱۹ دی مردم قم مایه برکت خداوند متعال شد و این حرکت بهصورت سلسلهوار تا آغاز حرکت عمومی ملت و سقوط رژیم طاغوت و استقرار حکومت اسلامی ادامه یافت.
ایشان انتخابات بسیار مهم روز جمعه دوم اسفند را از مصادیق میدانهای نیاز به حضور بهنگام دانستند و افزودند: انتخابات جهاد عمومی، مایه تقویت کشور و آبروی نظام اسلامی است و حضور گسترده و پرشور مردم در پای صندوقهای رأی، به توفیق الهی مایه برکت و تأثیرات تحولآفرین در کشور خواهد شد.
انتخابات، خنثیکننده نیتهای شوم دشمن
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به تبلیغات و تلاشهای گسترده آمریکاییها برای تأثیرگذاری بر افکار عمومی ایران و جدا کردن مردم و جوانان از نظام اسلامی خاطرنشان کردند: با وجود همه این تلاشها، آنها به نتیجه نرسیدهاند که نمونه بارز آن، تشییع شهیدسلیمانی و راهپیمایی ۲۲ بهمن بود و انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز بار دیگر نشان خواهد داد مردم در کنار نظام اسلامی و پشتیبان آن هستند.
حضرت آیتالله خامنهای با تأکید بر اینکه چشم دوستان و دشمنان به انتخابات روز جمعه است، افزودند: دشمنان میخواهند ببینند نتیجه فشار حداکثری آمریکا و بدعهدیهای اروپاییها و مشکلات اقتصادی که در کشور وجود دارد، چه بوده است و دوستان هم با نگرانی منتظر نحوه حضور مردم در انتخابات هستند.
ایشان گفتند: البته من همواره به دوستان نظام اسلامی گفتهام، از ملت ایران نگران نباشید؛ زیرا این ملت کاربلد است و میداند که چه بکند. رهبر انقلاب اسلامی، انتخابات را خنثیکننده بسیاری از نیتهای شوم آمریکاییها و صهیونیستها و بدلِ فنِ مکر و کید آنها دانستند و خاطرنشان کردند: تنها راه مأیوس شدن دشمنان، قوی شدن ایران است و یکی از مصادیق ایران قوی، مجلس قوی است؛ مجلسی که بتواند با تصویب قوانین لازم و با هدایت دولتها به مسیر مطلوب، کشور را مصونیت ببخشد.
حضور بیشتر؛ مجلس قویتر
حضرت آیتالله خامنهای یک رکن قوی بودن مجلس را حضور هرچه بیشتر مردم در پای صندوقهای رأی برشمردند و افزودند: تأثیرات مجلس فقط محدود به ۴ سال نیست، بلکه مجلس قوی یا مجلس ضعیف و خودباخته با تصمیمات خود میتوانند تأثیرات بلندمدتی بر کشور بگذارند.
ایشان افزودند: انتخابات و رأی دادن، وظیفه شرعی، ملی و انقلابی، جشن ملی و احقاق حق آحاد مردم برای دخالت در سرنوشت کشورشان است.
رهبر انقلاب اسلامی، رکن دوم یک مجلس قوی را کیفیت انتخاب دانستند و در تبیین ویژگیهای نمایندگان شایسته ملت بزرگ ایران تأکید کردند: باید برای مجلس شورای اسلامی، افراد «باایمان»، «شجاع»، «کارآمد»، «وظیفهشناس»، «پرانگیزه»، «وفادار به اسلام، مردم، انقلاب و کشور»، «سرسخت در مقابل دشمنان» و «دل نبسته به دنیا و مطامع مالی» برگزیده شوند.
حضرت آیتالله خامنهای خاطرنشان کردند: مردم باید در انتخاب نمایندگان بسیار مراقبت کنند؛ زیرا ما در همین دوره انقلاب، نمایندگانی در مجلس داشتیم که اکنون نوکر و کلفت آمریکا و دشمنان ایران هستند.
ایشان همچنین درباره حضور جوانان و افراد باتجربه در مجلس گفتند: مجلس باید یک ترکیب متناسبی از جوانان و افراد مجرب، دانا و راهبلد باشد. جوانگرایی یک ضرورت قطعی برای کشور است و کنشگر اصلی و پیشران حرکت رو به جلو جوانان هستند اما تکیه بر جوانان به معنای چشمپوشی از افراد باتجربه نیست.
رهبر انقلاب اسلامی، سابقه دلبستگی به دشمنان و انفعال در برابر آنها را یک نکته منفی برشمردند و تأکید کردند: ملت ایران دارای روحیه اعتماد به نفس ملی است و بسیاری از اندیشمندان و سیاسیون جهان نیز ملت ایران را رشید، بزرگ، نیرومند و نترس توصیف میکنند؛ بنابراین کسی که قدرت ایستادگی و اعتماد به نفس در برابر دشمنان را ندارد، برای نمایندگی ملت ایران مناسب نیست.
حضرت آیتالله خامنهای همچنین اهمیت بالای انتخابات میاندورهای مجلس خبرگان را یادآور شدند و افزودند: وظیفه مجلس خبرگان بسیار مهم است و نباید انتخابات میاندورهای مجلس خبرگان در برخی شهرها به حاشیه برود.
کسانی که دوستدار ایران و انقلاب هستند، شرکت کنند
ایشان تأکید کردند: همه کسانی که دوستدار اسلام، انقلاب، نظام اسلامی و ایران هستند باید در انتخابات شرکت کنند و انتخاب خوب و درست انجام دهند.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به گزارشی مبنی بر پرداخت مبالغ زیادی دلار نفتی از جانب یکی از کشورهای عَنود منطقه به یکی از رسانههای انگلیسی فارسیزبان برای منصرف کردن مردم ایران از گرایش به افراد انقلابی در انتخابات، افزودند: این گزارش نشان میدهد کیفیت و چگونگی انتخاب تا چه حد مهم است.
ایشان انتخابات را میدان امتحان الهی دانستند و ابراز امیدواری کردند که ملت ایران از این امتحان، سربلند بیرون بیاید.
حضرت آیتالله خامنهای در بخش دیگری از سخنانشان درباره یاوهگوییهای اخیر مقامهای آمریکایی درباره ایران و انتخابات، گفتند: بخشی از اظهارات این احمقهای درجهیک برای تأثیرگذاری در انتخابات و با هدف مأیوس کردن مردم از صندوق رأی است اما بخش دیگری از آن، ناشی از انفعال است.
رهبر انقلاب اسلامی انفعال آمریکاییها را نتیجه اثرات معکوس ترور سردار سلیمانی دانستند و خاطرنشان کردند: در این قضیه رئیسجمهور آمریکا و اطرافیان او منفعل و متوجه شدند کارشان حسابنشده بود؛ چراکه هم در داخل آمریکا و هم در دنیا به شدت به آنها حمله شد.
ایشان افزودند: آمریکا میخواست با ترور سردار عزیز ما که تأثیرات عمیقی در منطقه داشت، بر منطقه مسلط شود اما ماجرا برعکس شد و راهپیمایی بزرگ ضدآمریکایی در بغداد، مسائل سوریه و حلب و قضایای دیگر منطقه، درست نقطه مقابل خواست آنها را رقم زد؛ بنابراین یک هدف از یاوهگوییهای اخیر آنها، جبران این انفعال است.
حضرت آیتالله خامنهای شهادت سردار سلیمانی را یک فقدان تلخ خواندند و گفتند: شهیدسلیمانی حقیقتاً بسیار خوب، مفید و تحسینبرانگیز بود اما در این حادثه غلبه با لطف الهی بود؛ زیرا آن بزرگوار به هر دو حسن «پیروزی» و «شهادت» دست یافت؛ چرا که در این سالها در منطقه، پیروز میدان سلیمانی بود و مغلوب میدان، آمریکا و عوامل آن، و در نهایت به فوز شهادت هم رسید.
رهبر انقلاب اسلامی، اجتماع بینظیر و دهها میلیونی مردم در تشییع شهیدسلیمانی را از برکات الهی و نشاندهنده عظمت، اتحاد، حضور، قدرشناسی و بصیرت ملت ایران دانستند و با اشاره به همدردی بسیاری از ملتها با مردم ایران در این قضیه افزودند: در یکی از کشورها هزار مجلس به یاد شهیدسلیمانی برگزار شد که این واقعیتهای شوقانگیز نشانه عمق راهبردی نظام اسلامی است؛ بنابراین باطن این قضیه برخلاف ظاهر بسیار تلخ آن، برای جبهه حق سراسر پیروزی است.
ایشان با یادآوری تعبیر امام بزرگوار از درگذشت فرزند فاضل و برجسته خود مرحوم حاجآقا مصطفی به «الطاف خفیه الهی» خاطرنشان کردند: آنزمان کسی متوجه مفهوم تعبیر امام نشد اما پس از حرکت مردم ایران و عکسالعمل دربار و حوادث قم و تبریز و آغاز حرکت عمومی ملت که به سقوط حکومت طاغوت منجر شد، مفهوم آن مشخص شد؛ همچنانکه در حادثه تلخ شهادت سردار سلیمانی نیز دشمن تصور کرد ضربه ای زده است اما باطن قضیه، پیروزی و شکست دشمن خبیث است.
حضرت آیتالله خامنهای با تأکید بر اینکه دشمن نه فقط در این ماجرا، بلکه در یک نبرد ۴۰ ساله دائماً از ملت ایران ضربه و شکست خورده است، افزودند: آمریکاییها در این ۴۰ سال همه سلاحهای سیاسی، نظامی، امنیتی، اقتصادی، فرهنگی، رسانهای و هر اقدام ممکن را برای ساقط کردن نظام اسلامی بهکار گرفتند اما نظام اسلامی نهتنها ساقط نشد، بلکه هزار برابر قویتر و در مقابل، آمریکا ضعیفتر از قبل شده است.
آمریکای بزک شده
رهبر انقلاب اسلامی در تبیین ضعف روزافزون آمریکا، ظاهر فعلی آن را بزککرده خواندند و افزودند: امروز آمریکا با ۲۲ هزار میلیارد دلار بدهی، مقروضترین دولتهای دنیاست و اختلاف طبقاتی در این کشور، وحشتناک و از همیشه بیشتر است.
ایشان با اشاره به نمونههایی از مشکلات عمیق آمریکا از زبان یکی از سناتورهای برجسته این کشور گفتند: این سیاستمدار آمریکایی میگوید در دولت ترامپ به ثروت ۵ نفر از ثروتمندترینهای آمریکا بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار اضافه شده و ثروت ۳ نفر از آنها به اندازه نیمی از جمعیت آمریکاست. ۸۰درصد کارگران فقیرند و حقوقشان کفاف زندگی آنها را نمیدهد.
از هر ۵ آمریکایی تنها یک نفر توان خرید داروهای تجویز شدهاش را دارد و فاصله ثروت سفیدپوستان و سیاهپوستان آمریکایی در ۵۰ سال گذشته ۳ برابر شده است. رهبر انقلاب اسلامی در ادامه نقلقول از این مقام آمریکایی افزودند: رئیس جمهور آمریکا میگوید اوضاع در دوران وی بهتر شده، بله، اما نه برای مردم، بلکه برای میلیاردرها و به قول یکی از رؤسای جمهور سابق آمریکا، «آمریکا حکومت یک طبقه خاص بدون دخالت مردم و با رشوهخواری سیاسی نامحدود» است.
حضرت آیتالله خامنهای با اشاره به آمارها و واقعیتهای تکاندهنده از تبعیض، فاصله طبقاتی فقر و جنایت در آمریکا که مانند خوره به جان این کشور افتاده است، تأکید کردند: همچنانکه شکوه و جلال کشتی معروف تایتانیک مانع از غرق شدن آن نشد، تلاش برای آرایش ظاهر آمریکا و شکوه و جلال آن نیز مانع از غرق شدنش نیست و آمریکا غرق خواهد شد.
رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی با هیچ ملت و نژادی مخالف نیست، بلکه با استکبار، ظلم و طغیان علیه ارزشهای انسانی مخالف است، گفتند: امروز قله طغیان و استکبار، آمریکایی است که در دست ثروتمندان و کمپانیدارهای صهیونیست میچرخد و در دنیا نیز منفور است.
ایشان افزودند: آمریکا در کشورهای اطراف ما دهها پایگاه نظامی دارد، اما اگر روزی مسئلهای پیش بیاید، این پایگاهها نه به درد آمریکا خواهد خورد و نه به درد آنها که پولشان را به آمریکا میدهند و چشم امید به آن دارند؛ چراکه استکبار آمریکایی در حال فروریختن است.
فردای این کشور دست جوانان است
حضرت آیتالله خامنهای با تأکید بر لزوم حفظ حرکت پرشتاب نظام اسلامی به سمت اهداف والا، وجود جوانان را برای ادامه این حرکت امیدبخش خواندند و خطاب به آنان گفتند: جوانان عزیز! خود را از لحاظ علمی، عملی، تجربی و ایمانی آماده کنید؛ چراکه فردای این کشور در دستان شماست و باید بتوانید این مملکت را به اوج برسانید که انشاءالله این کار را خواهید کرد.
رهبر انقلاب اسلامی در بخش دیگری از سخنانشان با اشاره به نقش تأثیرگذار مردم آذربایجان و تبریز در حوادث تاریخی و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، گفتند: مردم آذربایجان همواره در مقاطع و حوادث مختلف جلودار بودهاند که نمونههای آن را میتوان حرکت ۲۹ بهمن سال ۵۶، دوران دفاع مقدس، فتنه سال ۸۸، اجتماع عظیم در تجلیل از سردار سلیمانی و در راهپیمایی امسال ۲۲ بهمن دید که با وجود بارش شدید برف، مردم حضور پرشوری داشتند.
پیش از سخنان رهبر انقلاب اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم، نماینده، ولی فقیه در استان آذربایجانشرقی و امام جمعه تبریز، لحظهشناسی و اقدام بهنگام در میادین دفاع از انقلاب را از خصوصیات برجسته مردم تبریز خواند و با بیان گزارشی از اقدامات انجام شده در زمینه استفاده از ظرفیتهای جوانان در گام دوم انقلاب، گفت: در مقابل جنگ شناختی دشمن که امید و باورهای جوانان را هدف گرفته است، معتقدیم مساجد بهعنوان خاستگاه اصلی نیروهای انقلاب باید مرکز طراحی، اندیشهورزی و فعالیت باشند.
منبع: همشهری
انتهای پیام/