کارگاه آموزشی فرآوری محصولات آبزیان با هدف تنوع بخشی به تولیدات فرآوری آبزیان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،  حسن حسین نژاد رئیس گروه فرآوری و بهبود کیفیت آبزیان شیلات مازندران از برگزاری کارگاه آموزشی یک روزه فرآوری محصولات آبزیان خبرداد و گفت: این کارگاه آموزشی با هدف تنوع بخشی به تولیدات فرآوری آبزیان با حضور تعداد ۲۰ نفر از کارشناسان فنی واحد‌های تولیدی فرآوری شیلاتی استان و همکاران اداره کل شیلات مازندران به صورت تئوری و عملی برگزار شد.

او افزود: در این دوره آموزشی کارشناسان و شرکت کنندگان با روش‌های تولید محصولات جدید شیلاتی با ارزش افزوده زیر نظر استاد دوره، رفیع پوربا آخرین روش‌های فرآوری محصولات شیلاتی آشنا شدند.

حسین نژاد گفت: مازندران با تولید حدود ۱۱۰ هزار تن انواع آبزیان از جایگاه ویژه‌ای در کشور در این حوزه برخوردار است.

رئیس گروه فرآوری و بهبود کیفیت آبزیان شیلات مازندران افزود: با توسعه فرهنگ مصرف به صورت فرآوری شده می‌توان ارزش افزوده مناسبی را در این خصوص ایجاد کرد.

انتهای پیام/ س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار