یک ضرب المثل قدیمی می‌گوید: "شما همان چیزی هستید که می‌خورید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، هر کس باید هم از لحاظ فیزیکی و هم از لحاظ روحی در سلامت کامل باشد. افراد سالم معمولا خوشحال، پرانرژی و دارای روابطی دوستانه، طولانی و سالم با دیگران هستند.

به طور کلی، هر کس می‌خواهد که سلامت باشد. اما بین این خواسته و رسیدن به آن، فاصله‌ای وجود دارد که برای پر کردن آن باید، کار‌های انجام داد که معمولا افراد سالم هر روز انجام می‌دهند.

ورزش

افراد سالم هر روز ورزش می‌کنند. تحرک بدنی می‌تواند یک پیاده روی ساده ۲۰ دقیقه ای، دویدن و یا حتی انجام حرکات موزون باشد.

ورزش، ماهیچه‌ها را تقویت کرده و سلامت قلب را تضمین می‌کند؛ در نتیجه، منجر به افزایش انرژی می‌شود.

همچنین، تحرک بدنی ارتباط بین نورون‌های مغز را سریع‌تر کرده و اوضاع و احوال روحی را بهبود می‌بخشد.

مصرف غذای سالم

مثلا اگر هر روز غذای شما سرشار از کربوهیدرات و نوشیدنی‌ها پرشکر باشد، پس از مدتی دچار فشار خون بالا، دیابت نوع ۲ و اضطراب خواهید شد.

البته از طرف دیگر هم، نباید نسبت به رژیم غذایی خود خیلی سختگیر باشید چرا که ممکن است با مرور زمان از لحاظ روحی و ذهنی آسیب ببینید.

به طور کلی باید حد اعتدال را نگه داشته و از پروتئین‌های کم چرب و سبزیجات تازه بیشتر استفاده نمایید.

خواب کافی

مدت زمان مورد نیاز برای خوابیدن افراد با هم فرق می‌کند؛ بنابراین، میزان خواب لازم خود را یافته و سعی کنید آن را رعایت کنید.

در ضمن، علاوه بر کمیت، کیفیت خواب نیز، در سلامتی و داشتن انرژی کافی، بسیارموثر است.

پس، عواملی که باعث اختلال در خواب شما می‌شوند را یافته و آن‌ها را بر طرف نمایید.

رعایت بهداشت فردی

شاید به نظر مهم نرسد، ولی دوش گرفتن مرتب، مسواک زدن، آراستن مو‌ها و لباس‌های تمیز پوشیدن همگی جزء مواردی هستند که نقش پر رنگی در سلامت جسم و روح شما بازی می‌کنند.

در ضمن، رعایت بهداشت فردی عزت نفس و اعتماد به نفس شما را افزایش می‌دهد.

تعیین هدف و تلاش برای رسیدن به آن‌ها

افراد سالم باری به هر جهت زندگی نمی‌کنند. آن‌ها همیشه هدفمند بوده و برای زندگی خود برنامه ریزی می‌کنند.

کسانی که از لحاظ فکری و جسمی در سلامت به سر می‌برند، بخشی از ساعات روز خود را به کار و فعالیت مفید و سازنده اختصاص داده و برای نیل به اهداف تعیین شده خویش تلاش می‌کنند.

برخورداری از روابط اجتماعی سالم

عدم معاشرت با دیگران باعث تضعیف مهارت‌های اجتماعی افراد می‌شود. گوشه نشینی و عزلت منجر به بروز بیماری‌های روحی و روانی خواهد شد.

بنابراین، یک شخص سالم تلاش می‌کند تا روابط اجتماعی خود را گسترش داده و با خانواده، دوستان و آشنایان خود فعالیت‌های مشترکی انجام دهد.

در ضمن، شبکه‌های اجتماعی خوب هستند، اما کافی نیستند. زیرا، این محیط‌ها مجازی بوده و شانس بودن در کنار هم و رو در رو صحبت کردن را از افراد می‌گیرد.

منبع: خبرآنلاین

انتهای  پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.