به گزارش خبرنگار حوزه احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، انتخابات مجلس بهانهای برای بسط و گسترش تعامل و هم اندیشی است، صحنه نبردی سیاسی از وجود مخالفان سلایق مختلف که با وجود افکار محتلفِ گفتمانی از عدالت و پیشرفت را در کشور تضمین می کنند.
محصول این تعامل شکل گیری مجلسی است که علاوه بر تقویت آستانه تحمل مخالفان در کنار هم، موجبات بسط گفتمان و برخورد اندیشه های مختلف شده تا با تصویب قوانینی همه شمول و جامع، علاوه بر حفظ و صیانت از دستاورده های انقلاب و استمرار آن، عدالت واقعی را به دید و نظر افکار بین الملل، به منصه ظهور می رساند.
یاربندی در تعیین لیست کاندیداهای انتخاباتی هم یکی از مراحل اساسی هر انتخاباتی به شمار می رود، به گونه ای که هر گروه انتخاباتی برای خود یک لیست فراهم کرده و به دنبال آن یک فرد شاخص را به عنوان سر لیست معرفی می کند.
فهرست ۳۰ نفره شورای ائتلاف برای حوزه انتخابیه تهران بنا بر سخنان سخنگوی این ائتلاف بعد از طی فرآیندی چند ماهه، مصاحبه های تخصصی، برگزاری مجمع عمومی و بررسی های کارشناسی آماده انتشار شد.
سخنگوی ائتلاف نیروهای انقلاب با تاکید بر اینکه لیست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با هدف تشکیل مجلسی قوی و کارآمد تهیه شده است، تصریح کرد: نام این لیست همانطور که اعلام شد "ایران سربلند" است که مهمترین رویکرد آن "نجات اقتصاد ایران" خواهد بود.
بر اساس اعلام سخنگوی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب لیست نهایی و قطعی این شورا برای حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس به شرح زیر است:
محمدباقر قالیباف، سیدمصطفی آقامیرسلیم، سیدمحمد آقامیری، عزت الله اکبری تالار پشتی، زهره الهیان، محسن پیرهادی، سیدرضا تقوی، مجتبی توانگر، مجتبی ثابتی، عاطفه خادمی، سیداحسان خاندوزی، سیدمحسن دهنوی، مجتبی رضاخواه، سمیه رفیعی، فاطمه رهبر، عبدالحسین روح الامینی نجف آبادی، مصطفی زمانیان، اقبال شاکری، مالک شریعتی نیاسر، مهدی شریفیان، علی شمسی پور، ابوالفضل عموئی، فاطمه قاسم پور، سیدنظام الدین موسوی، الیاس نادران، احمد نادری، سید محمود نبویان، سوده نجفی،کیومرث هاشمی و سید علی یزدیخواه.
اما در اینجا به صورت مختصر نگاهی به سوابق سیاسی و علمی افراد شاخص لیست "ایران سربلند"میاندازیم:
۱- محمدباقر قالیباف: متولد اول شهریور ۱۳۴۰ در شهرستان طرقبه است. وی در دوران دفاع مقدس فرمانده لشکر نصر خراسان بود. او از سال ۷۳ به مدت سه سال به عنوان فرمانده قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا فعالیت کرد. همچنین از سال ۷۶ تا ۷۹ با حکم رهبر انقلاب به سمت فرماندهی نیروی هوایی سپاه پاسداران انتخاب شد و پس از آن و از سال ۷۹ به مدت ۴ سال به فرماندهی نیروی انتظامی منصوب شد.
قالیباف از سال ۸۴ به مدت ۱۲ سال شهردار تهران بود. او هماکنون یکی از اعضای حقیقی مجمع تشخیص مصلحت نظام است.
سید مصطفی آقامیرسلیم: متولد خرداد ۱۳۲۶ در تهران است. وی بین سالهای ۵۸ تا ۶۱ معاونت سیاسی اجتماعی وزارت کشور را برعهده داشت. همچنین از سال ۱۳۶۱ تا ۱۳۶۸ در دوره ریاست جمهوری آیتالله خامنهای، سرپرست نهاد ریاست جمهوری و مشاور عالی رئیسجمهور بود. میرسلیم همچنین وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت دوم مرحوم هاشمی رفسنجانی بوده است. او هماکنون یکی از اعضای حقیقی مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه است.
الیاس نادران: متولد ۱۳۳۷ در شهرستان شاهرود است. وی که فارغالتحصیل رشته اقتصاد از دانشگاه کلرمون فران فرانسه در مقطع دکترا است، سابقه نمایندگی مجلس در دورههای هفتم، هشتم و نهم را در کارنامه دارد.
عبدالحسین روحالامینی: وی از دانشجویان پیرو خط امام در سال ۵۸ و رئیس شورای مرکزی حزب توسعه و عدالت ایران اسلامی و از اساتید دانشگاه علوم پزشکی تهران است. وی که سابقه ریاست بر کمیته علمی، تحقیقاتی و فناوری دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام و انستیتو پاستور را در کارنامه خود دارد، هماکنون رئیس خانه احزاب ایران است.
سیدرضا تقوی: عضو ارشد جامعه روحانیت مبارز متولد ۱۳۲۵ در شهرستان دامغان است و در بین سالهای ۷۹ تا ۹۶ ریاست شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور را با حکم رهبر معظم انقلاب برعهده داشت. تقوی همچنین در دوره دوم مجلس شورای اسلامی نماینده مردم دامغان و در ادوار چهارم و پنجم مجلس نماینده تهران بوده است. وی هماکنون نماینده ولی فقیه در وزارت کشاورزی است.
فاطمه رهبر: متولد ۱۳۴۳ است. وی فعالیتهای فرهنگیاش را از تدریس در آموزش و پرورش آغاز کرده است پس از آن در صدا و سیما به عنوان مدیر تولید شبکه اینترنت، دبیر شورای عالی سیاست گذاری اینترنت سازمان و مدیر شبکه اینترنتی جوان فعالیت کردهاست. رهبر نماینده مردم تهران در ادوار هفتم، هشتم و نهم مجلس شورای اسلامی بوده و از اعضای شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی است.
کیومرث هاشمی: وی متولد سال ۱۳۴۴ در شهرستان ملایر است و معاون سابق سازمان تربیتبدنی، قائم مقام سابق وزیر آموزش و پرورش در دولت دهم و رئیس سابق کمیته ملی المپیک بوده است. سرپرستی فدراسیون فوتبال، رئیس ستاد مبارزه با دوپینگ کشور، دبیر شورای عالی المپیاد ورزش ایرانیان، نماینده ایران برای شرکت در جلسات کمیته بینالمللی ورزش و تربیتبدنی سازمان یونسکو در سالهای ۱۳۸۵ تا ۱۳۸۸ و قائممقام وزیر در امور تربیت بدنی آموزش و پرورش در سال ۱۳۸۸ از دیگر مسئولیتهای هاشمی سابق هاشمی است.
زهره الهیان: وی متولد سال ۱۳۴۷ در شهرستان کرمانشاه است و سابقه نمایندگی مردم تهران در دوره هشتم مجلس شورای اسلامی را در کارنامه دارد. الهیان در حال حاضر، در فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران و به عنوان رئیس گروه آیندهنگری و نظریهپردازی، مشغول به فعالیت است.
سوده نجفی: وی کارشناسی ارشد مدیریت دولتی از دانشگاه تهران مرکز دریافت کرده است. مسئول کمیته فرهنگی -سیاسی دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، کاندیدای پنجمین دوره شورای اسلامی شهر تهران و عضو لیست خدمت، عضو شورای مرکزی بسیج جامعه پزشکی و... در کارنامه او دیده میشود.
سید نظامالدین موسوی: در کارنامه خود دبیرکلی انجمن روزنامه نگاران مسلمان، معاون ارتباطات آستان قدس رضوی، مدیرعامل خبرگزاری فارس، مدیرمسئولی روزنامه جوان، فعالیت در روزنامه کیهان و سردبیری روزنامه ایران و خبرگزاری دانشجو را دارد.
محسن پیرهادی: وی دارای مدرک دکتری روابط بینالملل از دانشگاه علامه طباطبایی است. پیرهادی همچنین عضو هیئت رئیسه چهارمین دوره شورای شهر تهران از ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۶ و عضو شورای مرکزی جمعیت پیشرفت و عدالت ایران اسلامی است. وی هماکنون مدیر مسئول روزنامه رسالت است.
سید محمود نبویان: متولد سال ۱۳۴۴ در شهرستان بابل است. نبویان دانشیار گروه فلسفه مؤسسه امام خمینی و نماینده تهران در دوره نهم مجلس شورای اسلامی و عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان مجلس بوده است.
اقبال شاکری: عضو هیات علمی دانشگاه امیرکبیر - دکتری مهندسی عمران - سرپرست مرکز عمرانی، املاک و مستغلات دانشگاه آزاد اسلامی - عضو دوره چهارم شورای شهر تهران و رئیس کمیته عمران.
انتهای پیام/