به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، تورج بنیادی مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: با توجه به نزدیک شدن به زمان تهیه نشاء و کشت و کار محصولات زراعی سبزی، صیفی و جالیزی، کشاورزان استان با کارشناسان مراکز جهاد کشاورزی درباره برنامه ریزی میزان سطح کشت و برنامه ابلاغی هماهنگی کنند.
بنیادی افزود: هماهنگی و اطلاع از میزان کشت میتواند ضمن بهره وری بهینه از منابع آبی و تنظیم میزان تولید با عرضه به بازار در ممانعت از هر گونه خسارت مادی احتمالی تاثیر گذار باشد.
انتهای پیام/ک