صبح امروز عکسی مبنی بر پایین کشیده شدن تابلو‌های نمایندگی‌های سامسونگ و ال جی در صفحات دست به دست شد.

سامسونگبه گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، صبح امروز عکسی مبنی بر پایین کشیده شدن تابلوهای نمایندگی های سامسونگ و ال جی در صفحات دست به دست شد تا جایی سخنگوی وزارت امور خارجه کشور مطلبی را در صفحه توئیتر خود منتشر کرد.
 
 
 
سامسونگ
 
مدت زیادی از اعمال تحریم‌های جدید امریکا و خروج برند‌های مطرح خارجی از جمله تولید کنندگان لوازم خانگی می‌‌گذرد؛ حالا از بعد از سال‌ها فعالیت چند تابلو قرمز یا آبی بر سر در فروشگاه‌های لوازم خانگی تنها نشانه‌ای است که از وجود این برند‌های کره‌ای باقی مانده است.

علی رغم تلاش‌های این برند‌های تولید لوازم خانگی برای حفظ این تابلوها مسئولان کشوری معتقدند برندی که حاضر به ادامه تجارت با ایران نشده، جایگاهی در سطح شهر و سردر فروشگاه‌های کشور ندارد.

حالا بعد از تلاش فشرده تولید کنندگان و مسئولان بازار تولید لوازم خانگی در کشور رونق دوباره‌ای گرفته و فروشگاه‌های سراسر کشور پر شده از محصولاتی که عنوان (ساخت ایران) روی آن حک شده است و تابلو‌های برند‌های خارجی پایین آورده می‌شوند.

جی پلاس و سام جایگزین ال جی و سامسونگ هستند؟

عباس هاشمی مدیر بخش صنایع فلزی و لوازم خانگی وزارت صمت در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره پایین آوردن تابلوهای برندهای لوازم خانگی خارجی گفت: محصولات دو برند مطرح کره‌ای پیش از این با نام اصلی برند و با پشتیبانی شرکت‌های سام سرویس و جی پلاس به بازار عرضه می‌شدند؛ شرکت جی پلاس که در گذشته گلدیران نامیده می‌شد، بعد از خروج طرف کره‌ای با ساپلایرهای چینی وارد کار شده و از این طریق قالب‌ها و اجزا و قطعات فوق را با کیفیت سابق وارد کشور می‌‌کردند تا تولید این محصولات ادامه پیدا کند.

او تصریح کرد: این شرکت‌ها از بخش‌های مهندسی، تحقیق و توسعه و کنترل کیفیت قدرتمندی برخوردار بودند بنا ببر این هنوز هم رسوب تکنولوژی شرکت‌های فوق در ایران باقی مانده است؛ با این پیشینه و کمک ساپ‌لایر‌های چینی، برندهای فوق جایگزین شده و با نام و برند جدید جی پلاس و سام سرویس محصولات خود را به بازار عرضه می‌کنند. پلتفرم‌ها و امکانات لازم برای تولید در کشور وجود دارد

هاشمی با تاکید بر این که محصولات فوق با برند ملی، کیفیت و تنوعی گسترده‌تر از قبل عرضه خواهد شد تصریح کرد: به زودی اقلام بسیاری از جمله تصویه هوا، ماشین ظرفشویی، ماشین لباسشویی، تلویزیون و موارد از این قبیل در این واحدهای تولیدی توسعه پیدا خواهد کرد و این واحدها مسئولیتی برای کسب اجازه از شرکت‌های کره‌ای ندارند.

مدیر بخش صنایع فلزی و لوازم خانگی وزارت صمت تاکید کرد: هیچ ضرورتی برای حضور تابلو‌های این برندها بر سردر مغازه‌ها داخلی وجود ندارد؛ از این پس تمام محصولات فوق با برند ملی و همکاری سایر شرکت‌ها برند تولید خواهد شد پس دلیلی برای وجود نام چنین برندی بر سر در مغازه‌ها وجود ندارد.

او گفت: جالب اینجاست که برند‌های فوق حاضرند با پرداخت هر هزینه‌ای تابلو‌های فوق را حفظ کنند اما دلیلی برای وجود نام آن‌ها بر سردر فروشگاه‌هایی که محصولات ایرانی را به فروش می‌رسانند وجود ندارد و حتی در دفاتر مرکزی‌ هم تابلو این برند‌های خارجی پایین امده است.

هاشمی با اشاره به ورود برند‌های جدید در واحد‌های تولیدی گفت: امار تولید ما در عرصه لوازم خانگی نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد مناسبی پیدا کرده و ورود این برند‌ها به صورت فعال نوید بخش آینده‌ای روشن در این حوزه است؛ می‌توان پیش‌بینی کرد که سال آینده رشد ما از امروز بسیار بیشتر خواهد بود. سرمایه گذاری‌ها مناسبی انجام شده و به جز موارد خاص، امکان پوشش کامل بازار داخل را داریم.

مدیر بخش صنایع فلزی و لوازم خانگی وزارت صمت بیان کرد: در تولید اقلام خاصی مثل ماکروویو یا اسپیلت یونیت، کم‌تر از یک سال است که ورود کرده‌ایم اما سرمایه گذاری‌های خوبی انجام شده است و امروز صاهد گسترش تولید این محصولات با عمق داخلی سازی بیش از ۷۵ درصد هستیم.

تعمیق ساخت داخل در عرصه لوازم خانگی جامه عمل پوشیده و دیگر تنها یک حرف یا عنوان نیست؛ تولیدکنندگان لوازم خانگی حالا نیاز کشور را تامین خواهند کرد و دیگر جایی برای تولید کنندگان خارجی باقی نمانده است.

مدت هاست که تابلوهای ال جی و سامسونگ پایین آورده می شوند

سیدعلیرضا موسوی‌مجد رئیس هیات مدیره انجمن لوازم صوتی و تصویری ایران، گفت: پایین آوردن تابلوهای شرکت کره‌ای سامسونگ از مغازه ها چند وقتی است که آغاز شده و از این پس با برند ایرانی وارد بازار خواهند شد، اقدامات مقدماتی لازم انجام و تولید آزمایشی این محصولات آغاز شده است

او تاکید کرد: تا پایان امسال تلویزیون و مانیتور و از سال ۹۹ لباسشویی و یخچال تولیدی این شرکت به بازار عرضه خواهند شد. مشتریانی که پیش از کالاهایی را از دو برند فوق خریداری کردند گارانتی را تا ۱۸ ماه و خدمات پس از فروش را تا ۱۰ سال پس از خرید دریافت خواهند کرد.

موسوی مجد با اشاره فراهم بودن زیرساخت‌های تولید محصولات گفت: اکنون حدود ۳۰ درصد نیرویی که در پی تبعیت کره‌ای‌ها از تحریم‌های آمریکایی به ناچار تعدیل یا بیکار شده بودند به‌تدریج در حال بازگشت به کار هستند و مح۱ولات تولید شده در این واحدهای تولید نیاز بازار را برطرف خواهد کرد.

 

حمیدرضا غزنوی سخنگو و عضو صنف انجمن تولید کنندگان لوازم خانگی در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: لوازم ال جی و سامسونگ به مدت ۲ سال است که از بازار ایران خداحافظی کردند. تنها تابلوها شرکت ها در بازار وجود دارد. آن هم برای اینکه زمینه برای بازگشت دوباره محصولات فراهم باشد.

او در رابطه با خدمات پس از فروش محصولات گفت: باید نمایندگان محصولات پاسخگو باشند.

خروج شرکت هایی که زمانی تمام امیدشان خرید ایرانی ها از آن ها بوده است تا حدودی جای بسی تامل دارد که دیپلماسی برای فعالیت های تجاری آنچنان آینده نگری نکرده است و حالا پس از سال ها خروج این شرکت ها مشکلاتی نظیر بازی با جو روانی و افزایش قیمت ها را در پیش گرفته اند. پیش بینی می شود این اقدامات صورت گرفته علاوه بر واردات غیر قانونی این اقلام و فروش قاچاق آن ها به مردم، قصد بر هم زدن بازار لوازم خانگی را در پیش گرفته است.

مگر نه چطور ممکن است که برندی که مدت هاست از کشور خارج شده است حالا تنها با پایین آوردن تابلوهای خود حتی مردم را از دریافت خدمات پس فروش نگران می کند در حالی که گفته شده است خدمات پس فروش آن ها هیچ مشکلی نخواهد داشت.

ادعاهای ضد و نقیض تنها به ضرر بازار کشور تمام می شود در صورتی که مارک های بسیار زیادی در بازار برای استفاده عموم وجود دارد و ایجاد حساسیت برای مردم تنها یک سناریوی از پیش تعیین شده است.

 

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۴ ۰۹ فروردين ۱۳۹۹
موقع خرید تلویزیون ال جی متوجه این موضوع شدم..همونجا نصمیمم عوض شد و ایکس ویژن خریدم
برندی که احترامی برای مشتریای قدیمیش قایل نیس باید انداختش دور...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۱ ۲۷ بهمن ۱۳۹۸
کاش تولید رونق پیدا کنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۱ ۲۷ بهمن ۱۳۹۸
به امید استفاده از برندهای ایرانی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۱ ۲۷ بهمن ۱۳۹۸
با حذف این دو برند جوانان ایرانی می‌توانند خودشون رو به جهان و جهانیان ثابت کنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۱ ۲۷ بهمن ۱۳۹۸
برندهای ایرانی به خوبی میتونند در شرایط موجود مشتری هاشون را پیدا کنند و توانایی خود را اثبات کنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۱ ۲۷ بهمن ۱۳۹۸
الان وسایل موجود این دو برند قیمت‌هاش سر به فلک کشیده قرار نیست نظارت کنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۱ ۲۷ بهمن ۱۳۹۸
تفاوت برندهای جایگزین با این دو برند چیه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۱ ۲۷ بهمن ۱۳۹۸
خدمات پس از فروش این دو برند چی میشه؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۸ ۲۷ بهمن ۱۳۹۸
میگه چند سال این ها از بازار رفتن کجایی ؟؟؟؟؟ خوب ماها که از بازار خبر داریم میدونستیم که سامسونگ و ال جی چند سال از بازار رفتن و تمام محصولات از داخل تامین میشه.
-
ناشناس
۱۲:۱۳ ۲۷ بهمن ۱۳۹۸
این یعنی هیچ کشوری حاضر به تجارت با ایران نیست؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۹ ۲۷ بهمن ۱۳۹۸
چه بهتر! انشا ا... که همه ایران از تلاش و کوشش و روحیه انقلابی و جهادی و دینی نیروهای نظامی الگو بگیره و به سطح و تراز انقلاب خودشون رو برسونن که میتونیم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۱ ۲۶ بهمن ۱۳۹۸
بهتر ای کاش سالها پیش میرفتن و ما تکیه بر توان داخلی می کردیم فقط مواظب باشیم مثل صنعت خودرو نشه
-
ناشناس
۱۲:۱۵ ۲۷ بهمن ۱۳۹۸
ایران دقیقا درچه زمینه ای میتواند رقابت کند؟ا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۵۰ ۲۷ بهمن ۱۳۹۸
ایران دقیقا در تمام زمینه های میتواند رقابت کند . حل؟ تو نمی فهمی دلیل بر این نیست که ما نمیتونیم!!!!
آخرین اخبار