![چرا برخی استانها در روز برفی تعطیل نشدند؟](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/21/20333059_864.jpg)
به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، "مئیر جاودانفر" تحلیلگر مسائل اسرائیل در گفت و گو با بیبیسی گفت: اسرائیل به شدت از ارتباط زمینی میان تهران-بیروت و انتقال تجهیزات نظامی به خصوص موشکهای نقطه زن نگران است.
موشکهای نقطهزن ایرانی تهدید جدی برای اسرائیل و مسئلهای وخیم است که هر فردی که نخست وزیر اسرائیل شود، مصمم به جلوگیری از انتقال موشکهای نقطهزن ایرانی به حزبالله لبنان است.
بیشتر بخوانید: ابراز علاقه جالب مردم آمریکا به سردار سلیمانی
انتهای پیام/
چقدر این دژخیمان صهیونیستی با سلاح هایشان وحشت به جان مردم منطقه انداخته اند الان خدا را شکر خودش به وحشت افتاده اند . انهم هنوز ضرب شصت موشکی ایران اسلامی به عینه ندیده اند .
پیشنهاد میکنم صهیونیستها موضوع شنا کردن در مدیترانه را هر چه زودتر یاد بگیرند . اونهم تا سواحل دور انگلیس .