رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: تیم‌های واکنش سریع دانشگاه‌های علومی پزشکی برای اعزام به مناطق درگیر برف و کولاک، آمادگی کامل دارند.

پیر حسین کولیوند، رئیس سازمان اورژانس کشور در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به ورود سامانه بارشی قوی به کشور و بارش برف و ریزش بهمن در استان گیلان اظهار کرد: بر اثر بارش سنگین برف و کولاک در ۱۶ شهرستان استان گیلان مانند محور‌های رشت- قزوین، سراوان – فومن، آستارا – نمین، اسالم – خلخال در حدود ۹۸۰ راه فرعی مسدود شده و برق ۲۶۰ هزار خانوار و آب بیش از ۶۰ روستا نیز قطع شده است.

او ادامه داد: مرکز عملیات بحران وزارت بهداشت به تمام بیمارستان‌ها و حوزه‌های سلامت اعلام آماده باش کرده است. همچنین تیم‌های واکنش سریع دانشگاه‌های علومی پزشکی البرز، زنجان، قزوین و مازندران برای اعزام به مناطق درگیر برف و کولاک، آمادگی کامل دارند. 

کولیوند با اشاره به آماده باش اورژانس هوایی قزوین و البرز جهت اعزام به استان گیلان، تاکید کرد: جهت انتقال بیماران و مصدومان با سازمان راهداری هماهنگی‌های لازم انجام گرفته است و به طور مرتب سایت‌های معتبر هواشناسی داخلی و خارجی رصد می‌شوند. تیم‌های ارزیاب و واکنش سریع ستاد سازمان اورژانس کشور به مناطق متاثر از برف و کولاک شدید در استان تهران اعزام شده است.

او بیان کرد: در حال حاضر ۱۶۵ مادر باردار پر خطر و بیماران خاص ار مناطق صعب العبور به محل امن منتقل شده‌اند و ۱۸ آمبولانس کمک دار در مناطق کوهستانی جهت انتقال بیماران و مصدومان قرار دارند.

رئیس سازمان اورژانس کشور ادامه داد: ۱۰ خودرو آفرود جهت کمک و انتقال بیماران در راه مانده در محور سراوان – فومن به خصوص محور رشت – قزوین مستقر شده‌اند و ۱۷۲ مصدوم ناشی از سقوط از بام خانه و سالخوردگی منتقل شده‌اند.

کولیوند افزود: مراقبت‌های بهداشتی در زمینه‌های آب آشامیدنی، مواد غذایی با حضور تیم‌های واکنش سریع در سطح استان گیلان با هدف پیشگیری از بروز بیماری‌های منتقله از آب و غذا انجام گرفته است. تا به امروز ۲۰ مسموم ناشی از گاز مونوکسید کربن به مراکز درمانی منتقل شده است.

رئیس سازمان اورژانس کشور تاکید کرد: در هنگام بارش برف از سفر‌های غیر ضروری خودداری شود و از تردد با وسایل فاقد زنجیر چرخ در زمان یخبندان پرهیز شود.

توصیه اورژانس در روزهای برفی

او افزود: پرتاب گلوله برفی منجر به جراحت فوری و حتی خسارت مالی می‌شود. هنگام پارو کردن برف پشت بام‌ها باید افراد  خود را با طناب محکمی ببندند.

رئیس سازمان اورژانس کشور بیان کرد: برای پیشگیری از برخورد وسایل نقلیه عبوری علائم هشداری در فاصله مناسب قرار داده شود همچنین هنگام رانندگی بر روی سطوح لغزنده از گرفتن ترمز‌های ناگهانی پرهیز شود.

کولیوند گفت: به منظور پیشگیری از برخورد با وسایل نقلیه حتما از پیاده رو عبور کنید و در روز‌های برفی حتی‌الامکان از موتور سیکلت و دوچرخه استفاده نشود.

او ادامه داد: هنگام عبور از خیابان مراقب سقوط قندیل‌های یخی آویزان از ناودان و لبه ساختمان‌ها باشید. سطح یخ زده دریاچه‌های مصنوعی در زمان بروز یخبندان بسیار خطرناک هستند؛ از تردد بر روی آن‌ها به شدت خودداری کنید.
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار