سخنگوی فضایی وزارت دفاع گفت: بخش قابل توجهی از اهداف تحقیقاتی مد نظر از این پرتاب محقق شده است.

ماهواره بر سیمرغ ماهواره «ظفر» را با موفقیت به فضا پرتاب کردبه گزارش حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، طرح پایگاه فضایی حضرت امام خمینی (ره) که کار ساخت آن از چند سال پیش و بر اساس مصوبه شورای عالی فضایی کشور آغاز شد، ​توسط سازمان صنایع هوافضای وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران اجرا و تکمیل شده است.

همچنین این سازمان به عنوان نخستین پرتاب کننده ماهواره در جهان اسلام، مسئولیت طراحی، ساخت و بهره برداری تخصصی از این پایگاه را نیز بر عهده دارد.

در همین زمینه، سید احمد حسینی سخنگوی فضایی وزارت دفاع گفت: در ماموریت پرتاب ماهواره ظفر توسط ماهواره بر سیمرغ همه فرآیند‌های پرتاب فضایی از قبیل مونتاژ مراحل ماهواره بر و ماهواره، تست‌های پیش پرتاب، تزریق سوخت و پیش فشار گذاری، به طور کامل به انجام رسید، ​ فرآیند پرتاب و استارت موتور‌های مرحله ۱ ماهواره بر و جدایش مراحل و استارت موتور مرحله ۲ به درستی انجام شد و در انتهای مسیر، ماهواره بر به سرعتِ مورد نیاز جهت تزریق ماهواره در مدار مورد نظر نرسید.

براساس این گزارش، بخش قابل توجهی از اهداف تحقیقاتی مد نظر از این پرتاب محقق شده است و داده‌های تله متری از فرآیند پرتاب به طور کامل احصاء گشت که با تحلیل این داده‌ها و تطبیق عملکرد زیر سیستم‌ها با طراحی انجام شده، بهینه سازی‌های لازم جهت پرتاب آتی انجام خواهد شد.

ایران جز معدود کشورهایی است که فناوری ساخت و پرتاب ماهواره را به صورت توامان در اختیار دارد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
سبحان
۰۰:۴۲ ۲۵ بهمن ۱۳۹۸
لطفا تا میتونید ماهواره پرتاب کنید ما با تمام وجود حمایتتون میکنیم تا کوری چشم دشمنان را ببینیم .
ناسا هم یهو ناسا نشد!
#پیشرفت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۸ ۲۱ بهمن ۱۳۹۸
فيلمهاش كو ؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۷ ۲۱ بهمن ۱۳۹۸
سلام باید دقت کنید همیشه در مراحل آخر ودر قرار گرفتن در مدار سرعت به طور دقیق باید مورد ارزیابی قرار گیرد اگه امکان داشته باشه سرعت را طوری تنظیم کنیدکه ماهواره در مرحله اول کمی بالاتر از مدار قرارگیرد ودر یک حالت چرخشی به صورت بر گشتی در مدار قرار گیرد البته این روش را به صورت آزمایشی در مکانی که حالت جو دارد باید انجام داد تا از میزان کار آیی آن مطمئن شویم
Iran (Islamic Republic of)
مهدی
۰۸:۴۱ ۲۱ بهمن ۱۳۹۸
این برادرای چینی و روسی چیکار میکنن ...برا خودشون که خوب درست میکنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۰۲ ۲۱ بهمن ۱۳۹۸
آرزوی توفیق برای تمام دانشمندان خدوم کشور شهیدپرور ایران که در این روزگار سخت عزمشان جزم کرده اند تا کشور را در تمام زمینه ها در برابر تحریم دشمن قوی سازند و برای میهن افتخار کسب نمایند . فضا هم یکی از این زمینه هاست اما با توجه به شرایط خاصی که دارد همانطور که دیگران هم در این مسیر بارها و بارها به دلائل مختلف موفق نشدند و حتی جان انسانها گرفته شد باید آموخت ، خاصه اینکه دیگران کمکی بما نمیکنند آینده نه چندان دور شاهد حضور موفقانه ایران در فضا و کسب نتایج بسیار مفید آن برای پیشرفت در دیگر عرصه ها خواهیم بود .،
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۳ ۲۰ بهمن ۱۳۹۸
انشاالله دفعه بعد به کوری چشم دشمنان موفقیت آمیز باشه
Germany
امید
۲۱:۳۲ ۲۰ بهمن ۱۳۹۸
من مطمئن مرتبه دیگر موفق تریم. ما باید و باید موفق شویم. حتی برای رو کم کنی دشمنان ایران زمین.
Italy
ناشناس
۲۱:۳۲ ۲۰ بهمن ۱۳۹۸
این موفقیت محسوب میشه؟!!
Germany
کریم
۱۲:۳۰ ۲۱ بهمن ۱۳۹۸
بله
Iran (Islamic Republic of)
ع
۲۱:۱۸ ۲۰ بهمن ۱۳۹۸
دقیقا مثل موفقیت و برد برد در برجام بود ! انجامش موفقیت آمیز بود اما بعد از نابودی کلی از هزینه های بیت المال در مرحله آخر آونچنان در مدار قرار نگرفت بلکه اوضاع بدتر از قبل شد !
آخرین اخبار