به گزارش خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، شب گذشته با برگزاری هشتمین روز از جشنواره فیلم فجر، در نشست خبری فیلم «شین» که با حضور جمعی از هنرمندان در پردیس ملت برگزار شد، شهاب حسینی نسبت به اتفاقات و حاشیههای اخیر سینما واکنش نشان داد.
او نسبت به تحریم جشنواره فیلم فجر به بهانه سقوط هواپیمای اوکراینی توسط مسعود کیمیایی موضع گرفت و آن را «روغن ریخته را نذر امام زاده کردن» عنوان کرد.
این بازیگر در فعالیت چند ساله خود در سینما حاشیههای بسیاری برایش رخ داد و هرسال به نوعی مورد هجمه برخی رسانهها قرار گرفت. آن هم به دلیل اعتقادات و عشقی که به وطنش داشت باعث شد بیشتر زیر ذره بین و فشار مخالفان قرار بگیرد. اما او هیچ وقت در برابر مواضع خود کوتاه نیامد و همیشه مردم را به همدلی و وحدت دعوت میکرد. حتی با وجود اینکه بعد از اظهاراتش در جشنواره فیلم فجر برخی تحمل شنیدنش را نداشتند و به هر روشی اعتراض خود را مطرح کردند.
کارنامه کاری او در این چند سال نشان میدهد که فقط به دنبال احترام به شعور مخاطب است و آثاری را انتخاب میکند که حرفی برای گفتن داشته باشد. به نظر خیلی از منتقدان سینما و تلویزیون این هدف تنها راه محبوبیت این بازیگر شده است.
شهاب حسینی، نماد یک ستاره است. او که از مجریگری در تلویزیون شروع کرد، با بازیگری در همین مدیوم کارش را ادامه داد و با حضور در فیلمهای مطرح محبوب شد و در نهایت با پیدا کردن مسیر اصلی بازیگریاش، نهتنها تواناییاش را بهعنوان یک بازیگر مهم ثابت کرد که با کسب نخل طلای جشنواره کن، اگرنه مهمترین، حداقل یکی از مهمترین جشنوارههای سینمایی جهانی مسیر رشد و تکاملش را کامل کرد.
او ابتدا فعالیتش را با مجریگری در برنامههای تلویزیونی جوانان و نوجوانان در شبکه دو آغاز کرد. موفقیت حسینی در این برنامه، پایش را به سریال «پلیس جوان» باز کرد، گرچه قبل از آن نقش کوتاهی در سریال پربیننده «پس از باران» ایفا کرده بود. موفقیت این سریال نیز مسیر حسینی را هموارتر کرد، چنانچه در سال ۱۳۸۰ در اولین تجربه سینمایی خود، «رخساره» حاضر میشود.
سال ۸۱ و ۸۲ سال پرکاری برای حسینی بود. درواقع او را میتوان یکی از پرکارترین بازیگران جوان سینمای ایران در این سالها دانست. بازی در «شمعی در باد» برای حسینی نامزدی تندیس بهترین نقش مکمل مرد را از جشن خانه سینما به ارمغان میآورد. تا سال ۱۳۸۵ حضور مستمر حسینی بر پرده سینما ادامه دارد. در همین سالها حسینی حضور پررنگ و تأثیرگذاری هم در تلویزیون دارد و با سریالهای «تب سرد» و «مدار صفر درجه» به تلویزیون بازمیگردد.
«تب سرد» و «مدار صفر درجه» که اولین همکاری حسینی با حسن فتحی است بهمثابه سایر فعالیتهای حسینی بسیار موردتوجه قرار میگیرد.
در کنار کارهای تاثیرگذاری که شهاب حسینی در تلویزیون انجام داد، سریال «شوق پرواز» به لحاظ موضوعی و پرداخت به زندگی شهید بابایی از نقشهای شاخص این بازیگر به شمار میآید. حتی زمانی که این نقش را بازی کرد مخاطبان تلویزیون و خانواده شهدا از نحوه بازی این بازیگر تمجید کردند.
در این سالها حسینی همچنان یکی از پرکارترین بازیگران سینمای ایران است و با حضور در بیشتر فیلمهای سینمایی ایران نام خود را بهعنوان بازیگری تضمینشده در گیشه و موفق در برقراری ارتباط با بیننده ثبت میکند.
سال ۱۳۸۷، سال شهاب حسینی است. وی با دو فیلم «درباره الی» و «سوپراستار» قدم در راهی میگذارد که امروز به نخل طلا ختم شده است. فیلم «سوپراستار» سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مرد را برایش به ارمغان میآورد، اما شاید بتوان گفت فیلم «درباره الی» نقطه عطف کارنامه بازیگری حسینی است.
در سال ۱۳۸۹ با بازی در «پرسه در مه» به کارگردانی بهرام توکلی، تندیس بهترین بازیگر مرد را از جشنواره منتقدان و نویسندگان دریافت میکند. در سال ۱۳۹۰ همکاری دوباره حسینی و فرهادی در فیلم «جدایی نادر از سیمین»، که با موفقیتش بسیاری را شگفتزده کرد، نام حسینی را بهعنوان یک بازیگر بسیار حرفهای تثبیت کرد. این نقش کوهی از جوایز را برای حسینی و سایر بازیگران این فیلم تحسینشده به ارمغان میآورد که از آن جمله میتوان به خرس نقرهای جشنواره فیلم برلین برای گروه بازیگران، تندیس بهترین نقش مکمل مرد از جشنواره منتقدان و نویسندگان، دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش مکمل مرد از جشنواره فیلم فجر و تندیس بهترین بازیگر نقش مکمل از جشنواره خانه سینما اشاره کرد.
در سال ۱۳۹۱ در یک نقش بسیار متفاوت در فیلمی از مازیار میری به نام «حوض نقاشی» به ایفای نقش پرداخت که بیاغراق اشک بسیاری از تماشاگرانش را در سینما درآورد. حوض نقاشی که بهترین فیلم از نگاه تماشاگران در سی و یکمین جشنواره فیلم فجر لقب گرفت، برای شهاب حسینی بار دیگر دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش اول مرد را به ارمغان آورد.
حسینی بعد از تجربه موفق «جدایی نادر از سیمین» و استقبال مخاطبان از «حوض نقاشی» این بار به سراغ کارگردانی میرود و حاصلش فیلم «ساکن طبقه وسط» است.
فیلمهای «دوران عاشقی»، «طعم شیرین خیال»، «سایههای موازی»، «خانه پدری»، «چهارشنبه»، «آشغالهای دوستداشتنی» از دیگر کارهای این بازیگر است. اما در سومین همکاری وی با اصغر فرهادی، «فروشنده» با نمایش در کن یک شروع طوفانی را برای همه عوامل فیلم و بهویژه شهاب حسینی رقم میزند.
همزمان ایفای کاراکتر قباد در مجموعه نمایش خانگی «شهرزاد» و همکاری مجدد با حسن فتحی، قسمتی از تواناییهای حسینی را نشان میدهد که تاکنون ندیده بودیم.
فیلمهای لابی، مقیمان ناکجا، نبات، هزارتو، نرگس، آن شب و مست عشق آخرین فعالیتهای این بازیگر در سینما بوده است.
انتهای پیام/
ولی از وقتی فهمیدم آمریکا زندگی میکنه حقیقتا دیگه طرفدارش نیستم.
درضمن حامد بهداد بیچاره چن روز آمریکا رفته بود اون همه بهش توهین شد.
ما هم که اصلا نمیفهمیم موضوع چیه
حالا خوبه این بنده خدا اومده از همدلی حرف زده ، نیومده مثل بقیه بگه ما خسته شدیم کوفته شدیم ، که شما این طور میگی .
عجب مردم عجیبی داریم !!!!!!شما مردمی هستی؟
درود بر شما
عشق منی
سرباز وطن
ولی خیلی ها در ایران هستند ولی به فکر ایران و مردم نیستند.
پس به چیه؟
لابد خوش تیپی و پولداری . اره؟
چرا دارین بزرگ نمایی میکنید؟؟
فقط خدا از نیت و باطن بنده هاش آگاهه
ما نمیتونیم در مورد کسی قضاوت خوب یا بد کنیم
خدا هممونو عاقبت بخیر کنه انشاءالله
مثل جناب حر که عاقبت بخیر شد.
خدا قوت
اما برام جالبه هر زمان که حرفاش همسو با شما باشه میشه هنرمند مردمی . ا
آدمهای سالم همیشه مورد هجمه یه عده قرار میگیرند
دمتگرم خیلی مردی حرفتو رک زدی.
ان شاء الله مدیون خون پاک شهیدان ایران زمین نشویم
تحریم فجر به خاطر هواپیما؟؟؟اون روز همه گریه کردیم.ناراحت بودیم.ولی چرا بعضی ها خواستند از اب گل الوند ماهی بگیرن، سواله؟؟؟
بعضی ها در حرف بر طبل آزادی بیان می کوبند ولی در عمل خبری از آن نیست،امیدوارم به خاطر صحبت های منطقی شما برایتان دردسری درست نکنند.
آفرین بر شهاب حسینی به این بازیگر میشه افتخار کرد و بهش بالید نه یک مشت سلبریتی ریاکار وطن فروش غربزده ضداسلام وایران و انقلاب
دمت گرم
منفور شد!
در اینصورت منم میگم بهت میخوره بخوای پشت حسینی رو در مقابل اون قوم مغول خالی کنی
درواقع از خودشونی
همه اظهار نظراشو بخون بعد تعریف و تمجید کن