با نزدیک شدن فصل بهار، درختان انبه در شهرستان میناب به گُل نشست و گل‌های خوشه‌ای و زرد رنگ با بوی معطر جلوه خاصی به باغ‌های این شهرستان داده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان ، با نزدیک شدن فصل بهار، درختان انبه در شهرستان میناب به گُل نشست و گل‌های خوشه‌ای و زرد رنگ با بوی معطر جلوه خاصی به باغ‌های این شهرستان داده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میناب گفت: گل دهی درختان انبه تا اسفند ادامه دارد.

عباس مویدی افزود: شهرستان میناب با هزار و ۶۰۰ هکتار سطح زیرکشت انبه، رتبه نخست تولید و سطح زیرکشت را در هرمزگان به خود اختصاص داده است.

او پیش بینی کرد امسال بیش از ۱۷ هزار تن انبه از باغ‌های شهرستان میناب برداشت شود که نسبت به پارسال تفاوتی ندارد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میناب گفت: ۳۰ درصد محصول انبه از اوایل اردیبهشت به صورت سبز و نارس برداشت می‌شود.

از انبه نارس در تهیه ترشی، مربا، لواشک و سس استفاده می‌شود.

بخشی از انبه نارس در بازار استان به فروش می‌رسد و بخش دیگر به سه کارخانه صنایع تبدیلی شهرستان میناب فرستاده می‌شود.

برداشت انبه رسیده و تازه خوری آن، از نیمه دوم خرداد شروع می‌شود و تا پایان شهریور ادامه دارد.

انتهای پیام/ب

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.