ستوانیکم مرتضی ابراهیمی کارشناس
پلیس راهور مازندران در گفتگو با خبرنگار خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
ساری ، گفت: به طور میانگین در هر ساعت، دو نفر در
تصادفات رانندگی کشور کشته میشود که علت بخشی از این تلفات وقوع پدیده استتار محیطی است.
او افزود: تحقیقات نشان میدهد که بیش از ۳۰ درصد آسیبهای ترافیکی به کودکان در مدرسه و اطراف آن رخ میدهد و بیاحتیاطی، بیتوجهی به قوانین، نوع پوشش و استفاده نادرست از رنگها در لباس دانش آموزان، از جمله مواردی است که میتواند رفت و آمد آنان را به مخاطره اندازد.
ستوانیکم ابراهیمی با بیان اینکه دیدن و دیده شدن یکی از پیش نیازهای اساسی برای تمام استفادهکنندگان از راهها است، گفت: طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی، حدود ۹۰ درصد از اطلاعات رانندگان در حین رانندگی، دیداری است که در طول شبانهروز با مشاهده رنگها و انعکاس نور تأمین میشود.
او افزود: ظرفیت رسانههای ایران برای اطلاعرسانی بسیار مناسب است و استفاده صحیح از شبکههای اجتماعی، نیازمند هنرمندی ما است.
کارشناس پلیس راهور مازندران با بیان اینکه آموزش، نقش بسزایی در پیشگیری از حوادث جادهای دارد، گفت: توجه به مبحث دیدن و دیده شدن نیز، یکی از راهکارهای عملیاتی سهل الوصول با هزینه اندک است که میتواند به میزان زیادی در پیشگیری از حوادث ترافیکی مؤثر باشد.
او افزود: رعایت اصل آشکارسازی و بهبود شرایط دیده شدن در حریم معابر درونشهری و برونشهری، وظیفه همه است.
ستوانیکم ابراهیمی با بیان اینکه ایمنی یکی از شاخصههای فرهنگ است که باید آن را گسترش دهیم، گفت: با آگاهی دادن و بالا بردن حساسیت مردم باید برای ارتقای ایمنی گام برداشت و هنگامی که به ایمنی کمک میکنیم، در اصل به نجات خود و فرزندانمان کمک کردیم.
او افزود: بستن کمربند ایمنی حدود ۶۰ درصد، کیسه هوا ۲۵ درصد و استفاده توام از آنها ۸۵ درصد، احتمال آسیبهای وارد شده به ناحیه فک و صورت را در هنگام تصادفات جادهای کاهش میدهد.
کارشناس پلیس راهور مازندران گفت: فرهنگ ترافیک به ویژه استفاده از کمربند ایمنی، نحوه عبور ایمن از عرض خیابان را باید از کودکی نهادینه کرد تا در بزرگسالی ملکه ذهن آنها شود.
انتهای پیام/ س