به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،محمدابراهیم الهی تبار معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه از شکل گیری یک مهندسی فرهنگی در استان خبرداد و گفت : نهادهای مختلفی در بحث فرهنگی در استان فعالیت میکنند که هرکدام از آنها در شکل گیری این مهندسی فرهنگی تاثیر گذارند.
او گفت : بخشی از این مهندسی فرهنگی توسط شورای فرهنگ عمومی که برنامههای فرهنگی را ساماندهی میکند و بخشی نیز توسط دستگاههای اجرایی مانند آموزش و پرورش، فرهنگ و ارشاد اسلامی، کانون پرورش فکری و ... شکل میگیرد.
معاون استانداری کرمانشاه با پُراهمیت شمردن فعالیتهای فرهنگی در حوزه کودکان ونوجوانان، گفت: هرچند در این حوزه چندین دستگاه مختلف متولی هستند، اما کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از تاثیرگذارترین این دستگاهها است.
او بااشاره به فعالیت این نهاد از حدود پنجاه سال پیش، افزود: کانونهای پرورش فکری از همان پنج دهه پیش محلی بودند که کودکان و نوجوانان در آن با انواع کتابها و برنامههای فرهنگی آشنا و تفکرشان باز میشد. آن نسل از کودکان و نوجوانان به واسطه آشنایی با همین کانونها درس خواندند و تلاش کردند و بعدها در زمان پیروزی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس نقش آفرین شدند.
او افزود: اگر امروز ما افتخار میکنیم که یک وجب از خاک کشور در دوران جنگ تحمیلی جدا نشد، بخشی از آن به خاطر حماسه آفرینیهای این نسل بود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه گفت: وقتی به تاریخ کهن ایران نگاه میکنیم، در دوران باستان دامنه جغرافیایی سرزمین ما بسیار گسترده بوده و در هر جنگی که در قرنهای بعدی رخ داده، بخشی از سرزمین ما از دست رفته است، اما در جنگ تحمیلی که اکثر کشورهای دنیا پشت عراق بودند، رشادت این نسل مانع از آن شد تا حتی یک وجب از خاک کشورمان به دست دشمن بیفتد.
او گفت: امروز نیز وظیفه نسل کنونی است که ضمن اینکه با نشاط زندگی کنند، درس بخوانند و تلاش کنند تا چهرههای برجستهای برای سازندگی ایران اسلامی باشند.
الهی تبار گفت: نیاز داریم تا در همه زمینههای علمی، فرهنگی، پژوهشی، دینی و اعتقادی از رده سنی کودکان حرکت و خودمان را توانمند کنیم تا در آینده ستارههایی درخشان برای آبادانی و زیبایی بیشتر ایران داشته باشیم .
انتهای پیام/د