مطالعات اخیر محققان بیمارستان ملی کودکان آمریکا نشان می‌دهد باور‌های مذهبی سطح روحی و جسمی بیماران مبتلا به ایدز را بهبود می‌دهد و به این بیماران توصیه شده است به طور مستمر در مراسم معنوی شرکت کنند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این مطالعه با بررسی بیماران مبتلا به ایدز در آمریکا نشان می‌دهد بیمارانی که باور‌های مذهبی دارند و به طور مستمر راز و نیاز و نیایش می‌کنند، کیفیت زندگی بالاتری دارند و از نظر جسمی و روحی بهتر به نظر می‌رسند.

این مطالعه نشان می‌دهد متعهد بودن به مذهب و شرکت در این گونه مراسم به منظور راز و نیاز و نیایش، مراقبه و مدیتیشن و مطالعه متون معنوی راهی برای رهایی بیماران از استرس و افزایش آرامش است. محققان بیماران را به شرکت در این مراسم معنوی تشویق می‌کنند.

HIV نوعی ویروس نقص ایمنی است که سبب عفونت سلول‌های سیستم ایمنی و اختلال در عملکرد آنان می‌شود. با پیشرفت عفونت، سیستم ایمنی ضعیف‌تر می‌شود و در نهایت به سندرم نقص ایمنی پیشرفته (AIDS) منجر می‌شود. ۱۰ تا ۱۵ سال طول می‌کشد تا فرد آلوده به ویروس HIV به ایدز مبتلا شود. هیچ درمانی برای این بیماری کشنده وجود ندارد و دارو‌های ضد ویروسی فقط قادرند روند سرعت بیماری را کند کنند.

آخرین آمار منتشر شده توسط سازمان جهانی بهداشت

اچ آی وی و ایدز یکی از بزرگترین معضلات حوزه سلامت عمومی به ویژه در کشور‌های کم درآمد است و آمار نشان می‌دهد تا به حال بیش از ۳۲ میلیون نفر در سراسر جهان جان خود را بر اثر این بیماری از دست داده‌اند.

با افزایش آگاهی افراد در زمینه پیشگیری، تشخیص، درمان و مراقبت‌های لازم در مقابل انواع عفونت، بیماری ایدز به یک شرایط کنترل شده تبدیل شده و برای بیمار امکان زندگی طولانی و سالم را فراهم می‌کند.

بر اساس آمار انجام شده تا پایان سال ۲۰۱۸ میلادی، ۳۷.۹ میلیون نفر به ایدز مبتلا بودند.

در نتیجه تلاش‌های بین‌المللی در مقابل اچ آی وی، پوشش خدماتی به طور پیوسته رو به افزایش است. در سال ۲۰۱۸ میلادی ۶۲ درصد از بزرگسالان و ۵۴ درصد از کودکان مبتلا به ایدز در کشور‌های فقیر و متوسط تحت درمان‌های ضد ویروسی مادام‌العمر قرار گرفتند.

پوشش درمان‌های ضد ویروسی برای زنان باردار و شیرده مبتلا به HIV در حدود ۸۲ درصد گزارش شده است.

بر اساس آخرین آمار سازمان جهانی بهداشت در سال ۲۰۱۷ میلادی، در آفریقا ۲۵.۷ میلیون نفر، در آمریکا ۳.۴ میلیون نفر، در اروپا ۲.۳ میلیون نفر، در غرب اقیانوس آرام ۱.۵ میلیون نفر و در جنوب شرق آسیا ۳.۵ میلیون نفر به ایدز مبتلا بودند. بیش از دو سوم افرد مبتلا در آفریقا زندگی می‌کنند.

در اواخر سال ۲۰۱۸ میلادی بر اساس آمار حدود ۷۹ درصد از افراد مبتلا از شرایط خود آگاه بودند. از این میان ۶۲ درصد درمان ضد ویروسی دریافت کردند.

در ژوئن سال ۲۰۱۹ میلادی، ۲۴.۵ میلیون نفر به درمان‌های ضد ویروسی دسترسی داشتند.

بین سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۸ میلادی، میزان ابتلا ۳۷ درصد و مرگ و میر مرتبط با اچ آی وی ۴۵ درصد کاهش یافت و زندگی ۱۳.۶ میلیون نفر به دلیل درمان‌های ضد ویروسی نجات یافت.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.