مدیر نظارت بر مواد غذای و آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینای همدان گفت: مصرف لبو سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.

افزایش سیستم ایمنی بدن با لبومحمد کاظم زاده، مدیر نظارت بر مواد غذای و آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینای همدان در گفت و گو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان  با بیان به اینکه مصرف لبو در زمستان سیستم ایمنی بدن را بالا می‌برد گفت: لبو به دلیل خواص بالای که دارد ضد سرطان است و از رشد تومور در بدن جلو گیری می‌کند.

او افزود: لبو دارای پروتین، چربی، ویتامین ب و آ، املاح معدنی، فسفر، کلسیم و آهن است.

او با اشاره به اینکه املاحی که در شیره لبو وجود دارد گفت: یک پاک کننده بسیار عالی برای کبد و کلیه وکیسه صفرا است.

انتهای پیام /م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.