به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
گرگان، هادی هاشمیان با اشاره به آغاز بازبینی پرونده مددجویان زندانهای استان افزود: با تلاشهای انجام شده در کمتر از یک ماه، ۹۳۳ زندانی در قالب دستورالعمل ابلاغی
رئیس قوه قضاییه آزاد شدند.
هاشمیان، صدور بیش از ۴ هزار رای جایگزین حبس را از دیگر تلاشهای قضات استان برای کاهش تعداد زندانیان برشمرد.
این مقام ارشد قضایی استان از تشکیل ۵ هیئت برای کاهش پروندههای مسن در استان خبر داد و افزود: اعضای این هیئتها در نشست با قضات سراسر استان پروندههای مسن را بررسی و بازبینی میکنند که در کمتر از یک ماه با تلاش این هیئتها ۵۰۰ پرونده مسن تعیین تکلیف شد.
رئیس کل دادگستری گلستان به تلاشها برای مبارزه با فساد اداری هم اشاره کرد و گفت: علاوه بر تقویت اقدامات نظارتی، ظرفیتهای مردمی را نیز پای کار آورده ایم.
او افزود: به تازگی شماره همراه ۰۹۱۱۱۷۵۶۱۱۴ را برای دریافت گزارشهای مردمی درباره فساد اداری اعلام کرده ایم که دست کم روزانه ۸۰ پیام به این شماره ارسال میشود.
هاشمیان گفت: پیامکها را پس از بررسی به سازمان بازرسی و بخشهای نظارتی برای پیگیری ارسال و نتیجه آن به اطلاع مردم رسانده خواهد شد.
او با تاکید بر این که در برخورد با فساد تعارف نداریم از برخورد با دو تن از کارمندان متخلف دادگستری استان خبر داد و گفت: این افراد از دادگستری منفک شدند.
رئیس سازمان بازرسی گلستان هم در این جلسه گزارشی از عملکرد این سازمان برای پیشگیری و مبارزه با فساد اداری ارائه کرد و گفت: امسال ۲۲۰ پیشنهاد برای اصلاح فرآیندهایی که منجر به فساد در دستگاهها میشود به ادارهها ارسال کرده ایم.
حاجی مشهدی افزود: این پیشنهادها ضمانت اجرایی دارد و اگر دستگاهی این اصلاحیهها را لحاظ نکند با آنان برخورد میشود.
او درباره پرونده سیل استان هم گفت: این گزارش با چند ماه کار کارشناسی در ۳۵۰ صفحه با بیش از ۲ هزار صفحه مستندات به دستگاه قضایی ارسال شده است و در حال رسیدگیست.
علی اصغر رنجبر مدیر کل زندانها و اقدامات تامینی و تربیتی استان هم در این جلسه از آغاز استفاده از پابندهای الکترونیکی خبر داد.
جلسه شورای قضایی استان با هدف هم افزایی و استفاده از ظرفیت دستگاههای عضو برای بهبود خدمت رسانی به مردم در اداره کل بازرسی استان برگزار شد.
انتهای پیام / ن