به گزارش خبرنگار کشتی و رزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جان، عبدالله عزیزی رئیس هیأت کشتی استان تهران با بیان این مطلب افزود: تلاش ما این بود که تمام باشگاهها و دست اندرکاران کشتی استان تهران در صحنه حضور داشته باشند. خیلیها آمدند و مشارکت کردند، اما انتظار میرفت باشگاه کارگران هم در این لیگ حضور پیدا کند.
عزیزی هدف از برگزاری لیگ کشتی استان تهران را دیده شدن نیروهای زحمتکش و تلاشگر کشتی پایتخت اعم از ورزشکار، مربی، داور و پیشکسوت عنوان کرد و افزود: کشتی تهران علی رغم اینکه در سطح اول کشور قرار دارد، اما هنوز با کاستیهای فراوان مواجه است. برگزاری مسابقات لیگ نوجوانان و جوانان کشتی فرنگی و آزاد با حضور ۵۶ تیم نقطه عطفی بود که طی آن بتوانیم موجودیت کشتی استان و زحمتکشان این عرصه را بازشناسایی کنیم.
بیشتر بخوانید: اردوی مشترک آزادکاران ایران با کشتی گیران مجارستان و مراکش
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود تصریح کرد: کشتی تهران در درجه اول نیاز به همدلی و اتحاد دارد. تجلیل از پیشکسوتان، داوران، مربیان و ورزشکاران در راستای همگرایی و اتحاد و نیز ارج نهادن به تلاشهای کسانی بود که برای پیشرفت کشتی پایتخت و پرورش استعدادها تلاش میکنند. البته ما مجبور شدیم به دلیل تغییر زمان مسابقات کشوری نوجوانان و جوانان لیگ را زودتر جمع و جور کنیم.
عضو اسبق تیم ملی کشتی فرنگی در پاسخ به این پرسش که حفظ و نگهداری استعدادهای کشتی استان تهران چگونه انجام خواهد شد، خاطرنشان کرد: همانطور که اطلاع دارید ما هر هفته از کشتی گیران برتر ردههای سنی نوجوانان و جوانان تجلیل کردیم. این امر به مفهوم آن است که نفرات نخبه کشتی استان مورد شناسایی قرار گرفتند. البته بزودی مسابقات قهرمانی استان را نیز برگزار خواهیم کرد تا نفرات را جهت شرکت در مسابقات کشوری اعزام کنیم.
عزیزی در پایان تاکید کرد: هدف ما در کشتی صرفا برگزاری مسابقات و برد و باخت نیست، بلکه به فرهنگ سازی احترام به پیشکسوتان و ارج گذاشتن به خدمات و زحمات بزرگترها نیز توجه داریم به همین دلیل طی چند هفته برگزاری مسابقات سعی کردیم با تجلیل و نکوداشت پیشکسوتان و زحمتکشان کشتی این مهم را به آینده سازان ورزش اول یادآور شویم که پس از طی دوران قهرمانی مورد احترام واقع خواهند شد.
بیشتر بخوانید: کلنگ ساخت مدرسه در روستای محروم محمدآباد توسط قهرمان کشتی جهان
انتهای پیام/