به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، امید قادری گفت: با استفاده از ظرفیت گردشگری می توان رونق و پویایی مطلوبی در اقتصاد منطقه ایجاد کرد با مشارکت بخش خصوصی امکان بازدید گردشگران از نقش برجسته و کتیبه بیستون براساس طراحی مدرن فراهم خواهد شد در محوطه تاریخی بیستون با اجرای نورپردازی جذابیت های بیشتری برای جذب گردشگردی و رونق اقتصاد منطقه ایجاد می شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه بیان کرد: بعد از ثبت جهانی بیستون مستندنگاری، حفاظت، مرمت و بهسازی آثار تاریخی این منطقه در دستور کار قرار گرفته و باید به کیفیت محیطی و خدمات نیز توجه شود.
فرماندار هرسین نیز در جلسه ای که پس از بازدید از محوطه در پایگاه بیستون برگزار شد، اظهار داشت: سال گذشته از فرصت میزبانی ۲۰۲۰ استان کرمانشاه استفاده کردیم و پایگاه جهانی بیستون را بعنوان ورودی کریدور گردشگری محور بیستون به طاق بستان معرفی شد این مهم از پروژه های بی نظیر گردشگری استان است و براین اساس باید زیرساخت های پایگاه جهانی بیستون را با ۲۶ اثر مهم تاریخی به منظور توسعه و تقویت صنعت گردشگری در استان و منطقه فراهم کنیم.
او همچنین اظهارداشت: براساس هماهنگی ها و نشست های صورت گرفته با اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان و مسوول پایگاه جهانی بیستون به شیوه ای نوین و با استفاده از فناوری جدید آثار تاریخی این پایگاه جهانی معرفی خواهد شد.
فرماندار هرسین بیان کرد: با اجرای نورپردازی سه بعدی پیش بینی می شود علاوه بر بازدید روزانه هزار و ۵۰۰ تا ۲ هزار نفر گردشگر از این پایگاه درآمدزایی، اشتغال پایدار و توسعه کسب کار در منطقه را به همراه داشته باشد.
انتهای پیام/ز