مصطفی رجبی مشهدی در گفت و گو با خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، تصریح کرد: در روزهای اخیر با توجه به کاهش دمای هوا و افزایش بی سابقه مصرف گاز در بخش خانگی، با محدودیتهایی در سوخت نیروگاهها مواجه بودیم که خوشبختانه مشکلی ایجاد نکرد و از سوخت جایگزین استفاده کردیم.
رجبی مشهدی افزود: در حال حاضر ۸۰ درصد از گاز تولیدی کشور در بخش خانگی مصرف میشود و از این رو کاهش تنها ۱۰ درصد از گاز مصرفی در این بخش میتواند در تداوم پایدار تولید برق نقشی تعیین کننده داشته باشد.
بیشتر بخوانید: تزریق ۳ هزار موتور سیکلت برقی تا سال آینده در کشور
سخنگوی صنعت برق با بیان این که به دلیل اختصاص ۸۰ درصد از گاز تولیدی کشور به بخش خانگی، مجبور به استفاده از سوختهای مایع در نیروگاهها شدیم.
رجبی مشهدی با بیان اینکه تداوم تولید برق با سوخت پاک گاز تنها با کمک مردم امکان پذیر است، بیان کرد: از همه هموطنان خواهشمندیم با صرفه جویی در مصرف گاز از طریق راهکارهای ساده ای، چون پوشیدن لباس گرم در منزل، خاموش کردن لامپهای اضافی (به دلیل کاهش مصرف برق و عدم نیاز به سوخت مایع در تولید برق) و کاهش تنها اندکی از حرارت بخاریها و وسایل گرمایشی، در تداوم تولید برق و گرم و روشن ماندن خانههای همه هموطنان به ویژه در مناطق سردسیر کشور کمک کنند.
گفتنی است؛ تولید برق عراق به استثنای منطقه کردستان، به دلیل کاهش محمولههای گاز طبیعی از ایران طی سه ماه گذشته، ۲۷ درصد کاهش داشته است.
گاز وارداتی از ایران، نیروگاه بغداد و همچنین نیروگاههای استانهای جنوبی و شرقی این کشور را تأمین میکند.
میزان تولید برق عراق در ماه ژانویه، بین ۱۳۵۰۰ تا ۱۴۰۰۰ مگاوات کاهش یافته و باعت تشدید قطع برق شده است.
انتهای پیام/