کارشناس زراعت جهاد کشاورزی حومه مرودشت از کشت یک هکتار گل نسترن در این منطقه خبر داد و گفت: از هر هکتار بیش از هفت هزار لیتر عرق نسترن تولید می‌شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، رویا پل خانی با بیان اینکه تاریخ کاشت مناسب گل نسترن در مرودشت از پاییز تا اواخر زمستان است، افزود: هر زمانى که برف و یخبندان نباشد مى توانیم قلمه نسترن را به زمین بنشانیم.

او تصریح کرد: این گیاه از سال سوم به بعد اقتصادی می‌شود، متوسط برداشت آن از هر هکتار حدود سه تن و ازدیاد آن نیز به وسیله کاشت بذر و قلمه صورت مى گیرد.

این کارشناس با اشاره به اینکه از گل و میوه‌ی نسترن در صنایع دارویی استفاده می‌شود، بیان کرد: میوه گل نسترن به علت دارا بودن املاح معدنی و ویتامین C در درمان اختلاط خونی، بیماری‌های ناشی از التهاب و ورم کلیه‌ها به کار می‌رود.

او یادآور شد: نسترن (Rosa canina) نوعی رز وحشی با گل‌های ریز است که به رنگ‌های سفید، قرمز و گاهی زرد یافت می‌شود و دارای بوی کم، اما مطبوعی است.

پل خانی با اشاره به اینکه مرودشت به دلیل دارا بودن آب و هوای مناسب مستعد کشت انواع گیاهان زراعی و باغی است خاطر نشان کرد: بیش از ۲۸۰۰ هکتار انواع گیاه دارویی در مرودشت کشت شده است.

عرق نسترن با طبیعتی معتدل، آرام بخش و تقویت کننده قلب و اعصاب است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار