معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش درباره ماجرای حذف دوره تحصیلی از سابقه کاری دانشجومعلمان توضیح داد.

 حذف سنوات تحصیلی علی اللهیار ترکمن معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره اظهاراتی مبنی بر سنوات تحصیلی از سابقه کاری دانشجومعلمان از سال آینده بیان کرد: این موضوع پیش نویس قانون خدمات مدیریت کشوری است که اگر تصویب شود برای دانشجویان جدید الورود اعمال خواهد شد و دانش آموختگان و دانشجویان قبلی تربیت معلم و دانشگاه فرهنگیان را در بر نمی‌گیرد.

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش تصریح کرد: این موضوع از سوی سازمان اداری و استخدامی اعلام شده و هنوز هم به قانون تبدیل نشده است و در حد یک پیشنهاد مطرح می‌شود.

او در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا این موضوع فقط در آموزش و پرورش خواهد بود یا دانشجو‌های بورسیه دیگر دستگاه‌ها هم چنین وضعیتی خواهند داشت، اظهار کرد: این لایحه برای تمامی دستگاه‌های کشور مطرح است و بر اساس آن سنوات تحصیل دانشجویان بورسیه به عنوان سابقه کاری محسوب نمی‌شود که البته هنوز هم به تصویب نرسیده است.

اللهیار ترکمن در پاسخ به پرسشی دیگر مبنی بر اینکه آیا در صورت تصویب این موضوع در آموزش و پرورش، پرداختی دانشجو معلمان حذف می‌شود یا خیر گفت: حتی اگر حذف سنوات تحصیلی از سابقه کاری تصویب شود این موضوع تاثیری در پرداختی به دانشجومعلمان ندارد چراکه این پرداختی برای فعالیت و هزینه تحصیل آنهاست ضمن آنکه بخشی از همین حقوق هم برای غذا و خوابگاه از دانشجو معلمان کسر می‌شود.

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش با تاکید بر ضرورت داشتن نظام جامع تربیت معلم بیان کرد: پس از آنکه  دانشگاه‌های تخصصی تربیت معلم از آموزش و پرورش حذف و به وزارت علوم داده شد و پس از مدتی به آموزش و پرورش اجازه دادند تا دانشگاه فرهنگیان تاسیس شود باید این دانشگاه با همراهی وزارت آموزش و پرورش برای داشتن نظام جامع تربیت معلم وارد عمل شود تا ماموریت تخصصی تربیت معلم که با حذف آن در گذشته تضعیف شد به جایگاه اصلی خود بازگردد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۵۷ ۰۹ بهمن ۱۳۹۸
از فارغ التحصیلان کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاهها استفاده شود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۸ ۰۸ بهمن ۱۳۹۸
بجای این همه هزینه مضاعف در امر تربیت معلم از دیپلم و اتلاف وقت و درگیر معلمین باتجربه فعلی بعنوان استاد دانشگاه فرهنگیان جهت تدریس به دانشجو معلم ها، و وقفه ۴ سال تا معلم شدن دانشجوها و لحاظ ۴ سال دوره تدریس دانشجو بعنوان سنوات کاری و دادن حقوق و مزایا در حین تحصیل به این دانشجوها و عدم اخذ شهریه از آنها و ...،*** خب یک کلام فارغ التحصیلان معدل الف کارشناسی ارشد سایر دانشگاه های زیر نظر وزارت علوم را جذب میکردید و با یک دوره ۶ ماهه در دانشگاه فرهنگیان به عنوان معلم وارد کلاس های درس میکردید تا هم سواد دانش آموزان ارتقاء می یافت و هم زحمات فارغ التحصیلانی که با علاقه درس خوانده بودن شکوفا میشد و هم بودجه آموزش و پرورش بیهوده خرج نمیشد و هم شورو شوق تحصیل و رقابت در بین دانشجویان کل دانشگاهها بیشتر میشد و هم این همه جوان تحصیلکرده بیکار خونه نشین نمیشد و این همه مهاجرت فارغ التحصیلان به خارج کشور انجام نمی گرفت.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۵۷ ۰۹ بهمن ۱۳۹۸
بهونتون چیه؟الان از طریق آزمون استخدامی سالانه۱۵تا۲۰هزار نفر جذب میشن.اون نخبه های دانشگاه آزادی و پیام نوری مثل شما هم شرکت کنید و اگه نمره علمی آوردید قبول شید.والسلام
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۰۳ ۰۹ بهمن ۱۳۹۸
سلام.خدا پدر و مادرت و برات نگه داره و بیامرزه.واقعا گل گفتی حرفی ندارم بگم.واقعا دمت گرم.کاش مسولین هم طرز فکر شمارو داشتن.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۷ ۱۰ بهمن ۱۳۹۸
در جواب پاسخ ناشناس؛ شمایی که محصول اورجینال قلم چی هستی و کپی پیست درس خوندی و فکر میکنی با تزریق پول پاپی نخبه شدی، زمانیکه نام من در روزنامه بعنوان قبولین دانشگاه دولتی ارومیه در سال ۸۲ منتشر شده بود، شما داشتی شیر مادر میخوردی. پس ندانسته حرف نزن. اگر بخاطر پول و درآمد معلم شدی بدون کارت اشتباه بوده معلمی شغل نیست عشقه، پس کسیم تورو مجبور نکرده بود حتما معلم بشی که الان اعتراض کنی.
یاعلی
آخرین اخبار