
سعید نظری، پزشک طب سنتی همدان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان گفت: هر فصل مزاج خاص خودش را دارد و باید تغذیه خود را متناسب با فصل ها تغییر دهیم.
او افزود: غذاهای که در فصل زمستان استفاده میکنیم باید میزان سردی با سردی فصل زمستان تداخل پیدا نکند چرا که باعث میشود میزان سردی در بدن افزایش پیدا کند.
سعید نظری با بیان اینکه غذاهای مثل کله پاچه ، آش ، سوپ و آب نخود در فصل سرد مفید هستند افزود: در فصل زمستان بدن به حرارت با لاتری نیاز دارد تا با سرما مقابله کند.
او گفت: در زمستان خوردن حلیم به عنوان وعده شام توصیه میشود که بهتر است حلیم با کمی نخود پخته و به همراه دارچین استفاده شود.
انتهای پیام/م