کارشناس مسئول ماهیان سردابی اداره کل شیلات استان کرمانشاه گفت : مجتمع پرورش ماهی "ریجاب" صاحب مراکز گردشگری و کباب‌سرا می‌شود.

به گزارش    گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،سعید بابایی کارشناس مسئول ماهیان سردابی اداره کل شیلات استان کرمانشاه با اشاره به اتمام کار ساماندهی دو فاز مجتمع پرورش ماهی ریجاب در اوایل امسال، گفت : در نهایت هم اکنون تعداد مزارع پرورش ماهی ساماندهی شده و مجوزدار این مجتمع به ۱۷۰ مزرعه رسیده است.

او با بیان اینکه دیگر به دلیل مشکلات موجود برای تامین آب چه از نظر کمی و چه از نظر کیفی امکان افزایش تعداد مزارع پرورش ماهی این مجتمع وجود ندارد، گفت : به دنبال این هستیم که با همکاری بهره‌برداران ۵۵ مزرعه دیگر را به مراکز گردشگری و کباب‌سرا تبدیل کنیم.

کارشناس مسئول ماهیان سردابی اداره کل شیلات استان کرمانشاه گفت: مجتمع پرورش ماهی ریجاب از سال ۱۳۸۱ کار پرورش ماهی را آغاز کرد و تعداد مزارع آن در نهایت به ۲۲۵ مزرعه رسید که تولیدات آن هم بین هفت تا هشت هزار تن در سال بود.

او افزود: این مجتمع به دلیل بدون مجوز بودن و عدم رعایت نکات فنی مشکلات زیست محیطی را در منطقه به‌وجود آورده بود که از سال ۱۳۹۴ کار ساماندهی و توسعه این مجتمع با همکاری بخش‌های مختلف مانند فرمانداری، دامپزشکی، مرکز بهداشت، جهاد کشاورزی و... آغاز شد.

بابایی از مجتمع پرورش ماهی ریجاب به عنوان یکی از بزرگترین مجتمع‌های پرورش ماهی سردآبی کشور یاد کرد که سالانه ۶۵۰۰ تن تولید آبزیان دارد.

او با اشاره به در دست اجرا بودن پروژه برق رسانی به مزارع پرورش ماهی ریجاب، گفت: با اجرای این پروژه در جهت مکانیزه کردن سیستم‌های پرورش ماهی اقدام خواهد شد .

 

 

انتهای پیام/د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.