به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،بازوند استاندار کرمانشاه در آیین عملیات اجرایی گاز رسانی به روستاهای سرپل ذهاب و ثلاث باباجانی گفت : سال ۹۲ در کل استان کرمانشاه در مجموع ۲۰۹ روستا صاحب گاز بودند، ولی امروز روستاهای دارای گاز به یک هزار و ۳۲۱ روستا افزایش یافته است.
او گفت : این پروژه در سفر رییس جمهوری به استان کرمانشاه از سوی مردم ازگله عنوان شد و رییس جمهوری هم موافقت کرد و با پیگیری از طریق وزارت نفت نعمتی برای روستاهای مسیر سرپل ذهاب تا ازگله حاصل شد که با بیش از ۸۳ میلیارد تومان اعتبار از نعمت گاز برخوردار شوند.
او افزود: ۶۶۲ روستا دراستان کرمانشاه هم اکنون درحال گازرسانی است که بیش از ۵۰۰ روستای آن در سرپل ذهاب و ثلاث باباجانی است.
استاندار کرمانشاه گفت: در پایان سال ۹۹ میانگین برخوردار شدن گاز روستاییان استان کرمانشاه از میانگین کشوری بالاتر خواهد رفت و در این میان صرفه جویی در گاز مدنظر مدیران شرکت گاز باشد، چون یک سرمایه ملی است و باید در حفظ آن کوشا بود.
او با بیان اینکه مردم همکاری بسیار خوبی با مدیران دستگاههای اجرایی استان کرمانشاه در تمامی مراحل بازسازی زلزله داشتند، افزود: زلزله برای روستاها به یک فرصت تبدیل شده است، ۶۷ هزار واحد مسکونی تعمیراتی در کل استان بود که تعمیرات آنها صد درصد به اتمام رسیده و ۴۱ هزار واحد مسکونی نیز احداثی است که ساخت بیش از ۳۵ هزار و۵۰۰ واحد آن پایان یافته است.
استاندار کرمانشاه افزود: در بحث بازسازی زلزله کرمانشاه یک رکورد تاریخی به جا ماند که حاصل تلاش دولت، مسوولان استانی و شهرستانی و همکاری مردم بود.
بازوند گفت: در مجموع چهار هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبارات دولتی در زلزله کرمانشاه هزینه شده است.
فرماندار سرپل ذهاب گفت: ساخت ۱۷هزار و ۴۳۲ واحد تخریبی در روستاها و تعمیر پنج هزار مسکونی روستایی کامل پایان یافته و از مجموع ۳۶ هزار کانکس سطح شهر، هم اینک ۱۰۹ خانوار مالک و ۶۸۸ خانوار مستاجر امروز در کانکس قرار دارند.
محبت جمالی نیا افزود: در قیاس با سایر مناطق زلزله زده کشور با اهتمام تیم عمرانی استان، در حوزه راه و آب هم کارهای اساسی صورت گرفته است و زیرساخت اسکان موقت با واگذاری زمین لازم برای مستاجران تخریبی فراهم شده است.
او افزود: وحدت و همدلی مردم سرپل ذهاب نقطه قوت و بارز این شهرستان است که در سالهای سال مرزداری کرده و در حوزه بازسازی نیز بار دیگر آن را ثابت کردند.
نماینده عالی دولت در سرپل ذهاب گفت: اشتغال مهمترین مشکل شهرستان است که میتواند از مزیتهای مرزی بودن برای رفع این مشکل استفاده کرد از این رو مرز تیله کوه و راه اندازی بازارچه مرزی آن میتواند نقش مهمی در اشتغال مردم داشته باشد که امید است مورد نگاه ویژه استان قرار گیرد.
او با بیان اینکه اجرای طرحهای هادی روستایی نیازمند نگاه ویژه وتخصیص اعتبار لازم است، گفت: زیرساختهای آب روستایی کامل در زلزله آسیب دید که نیازمند تعویض و نوسازی سیستمهای انتقال آب است.
او با اشاره به حوزه بازسازی مدارس افزود: در جریان زلزله سال ۹۶، تعداد ۳۰ مدرسه در شهرستان آسیب دید که به همت خیران و دولت ۵۷ مدرسه در شهرستان نوسازی شده است و همچنین مدارس کانکسی در مناطق روستایی وجود دارد که امید است با استفاده از ظرفیت خیران این مدارس نیز صاحب ساختمان شوند.
مدیرعامل شرکت گاز استان کرمانشاه گفت: درسطح استان ۹۹ درصد خانوارهای شهری در قالب ۲۸شهر معادل ۴۷۳ هزار و ۴۳۰ خانوار از نعمت گاز برخوردار هستند و همچنین ۷۱ درصد خانوارهای روستایی، دربخش صنعت ۱۸ شهرک صنعتی و ۷۴ جایگاه گازمصرف کننده گاز هستند.
سیروس شهبازی با بیان اینکه ۵۸۵ هزار مصرف کننده گاز در استان وجود دارد که روزانه ۱۴ میلیون مترمکعب گاز مصرف میکنند، گفت: قبل از سال ۹۲، ۲۳ درصد خانوارهای روستایی صاحب گاز بودند، ولی امروز ۷۱ درصد مناطق روستایی استان صاحب نعمت گاز هستند.
او افزود: ۶۶۲ روستا در استان در حال عملیات اجرایی گازرسانی هستند که ۴۳۰ میلیارد تومان تعهد مالی ایجاد شده است و انتظار داریم با اتمام این پروژهها در مجموع ۹۸ درصد شهری و روستایی از کل استان کرمانشاه برخوردار شوند.
او با بیان اینکه با ۳۵۲ پروژه با ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار به استقبال چهل و یکمین سالگرد انقلاب خواهیم رفت، گفت: این پروژه گازرسانی که امروز مورد افتتاح قرار گرفت در شهر ازگله و ۶۴ روستای این منطقه است که پیگیریهای استاندار بعد از زلزله باعث شد که عملیات گازرسانی به این مناطق آغاز شود.
انتهای پیام/د