به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه به منظور تحقق تدابیر و فرامین مقام معظم رهبری در امر سازندگی، عمران، آبادانی، خدمت رسانی و محرومیت زدایی در مناطق دورافتاده و محروم کشور و نیز برقراری امنیت پایدار مردمی، بسترسازی خدمت رسانی بیشتر نظام و استفاده حداکثری از ظرفیتهای استانها راه اندازی شد.
این قرارگاه، امید را دوباره در دل روستاییان زنده کرد و آنهایی را که به شهر رفته بودند، دوباره به روستا بازگرداند.
پیشرفت و آبادانی مناطق محروم کشور در ابعاد اشتغال زایی، فرهنگی، سلامت و زیرساختهای مورد نیاز از طریق توانمندسازی رشد و ارتقای ظرفیتهای انسانی و طبیعی از مأموریتهای قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه است.
این مأموریت بزرگ با مبنا قرار دادن اصول اقتصاد مقاومتی ابلاغی فرماندهی معظم کل قوا با هدف توانمندسازی افراد و مورد توجه قراردادن ابعاد مختلف آن و نیز توجه به چرخه تولید، توزیع و مصرف با در نظر گرفتن ظرفیتهای بومی - محلی دنبال میشود.
تعداد زیادی از بانوان روستای گلعلی آباد تنکابن، مانند مردم هزار روستای کشور از مهر و همت قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه بهرهمند شدند.
یکی از خانمهای روستای گلعلی آباد تنکابن میگوید: قبلا هیچ شغلی نداشتیم و همه خرج زندگی با کشاورزی تامین میشد که به دلیل شرایط آب و هوایی گاهی ضرر هم میکردیم.
او افزود: اکنون به لطف قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه در خانه کنار فرزندانم مشغول کار هستم و خدا راشکر اموراتمان به خوبی میگذرد.
یکی دیگر از بانوان این روستا گفت: ماهیانه از طریق فروش فرش و چرم دوزی ۲ تا ۳ میلیون تومان درآمد داریم و بدون هیچ هزینهای این فرصت برای ما ایجاد شده است.
او افزود: همه اهالی محل در کار قالی بافی و چرم دوزی فعالیت میکنیم و در صورت مشکل در کار، یکدیگر را راهنمایی میکنیم.
مربیان قالی بافی و چرم دوزی ماهانه مسافت زیادی را برای آموزش به این افراد طی می کنند تا این بانوان به خودکفایی برسند.
محمدی مربی قالیبافی میگوید: آموزش به این افراد کاملا رایگان است و همه لوازم اولیه آنها مانند نخ، دار قالی و دیگر لوازم به صورت رایگان در اختیار آنها قرار میگیرد.
او افزود: پس از پایان کار این بانوان روستایی فرش و یا تابلوفرشهای بافته شده را از خریداری میکنیم و دستمزد آنها را میدهیم.
کاویان مربی چرم این بانوان روستایی میگوید: در یک روز تعیین شده بانوان این روستا در حسینیه جمع میشوند و آموزشهای لازم را فرا میگیرند.
او افزود: انواع کیف، کفش، کمربند، جاسوئیچی و سایر وسایلی که با چرم درست میشود، را این بانوان آموزش دیدند.
کاویان گفت: آموزش به این افراد هم کاملا رایگان است و همه لوازم اولیه در اختیارشان قرار میگیرد و در نهایت کار آماده شده از آنها خریداری میشود.
قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه در هزار روستای کشور فعالیتهای مختلفی به مردم ارائه میکند و این کار دغدغه اشتغال روستاییان مناطق محروم را تا حدودی رفع کرده است.
باقریان دبیر اشتغال قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه کربلا با بیان اینکه این چرخه کامل تولید شامل آموزش، ارائه مواد اولیه و خرید محصول نهایی از سوی قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه راه اندازی شده است، گفت: قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه کربلا در سه دهستان و ۱۰۸ روستا در ۵ عنوان فرهنگی، اشتغال، زیرساخت، تعلیم و تربیت و بهداشت فعالیت میکند.
او افزود: هدف اول این قرارگاه، اشتغال و تثبیت زندگی روستاییان است که مهاجرت نکنند و هدف دوم برگشت دوباره مردم به روستا است.
باقریان گفت: پیشرفت مناطق محروم طبق دستور مقام معظم رهبری ماهیت کار قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه کربلا است.
دبیر اشتغال قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه کربلا افزود: در بحث زیرساخت و عمران با مشارکت مردم ادارات و قرارگاه اقدامات انجام میشود.
احداث جاده، ساخت سالنهای ورزشی، مدرسه، خدمات گروههای های پزشکی، آموزش و ورزش از دیگر فعالیتهایی است که قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه در کنار ایجاد اشتغال برای مردم فراهم کرده است.
با گسترش فعالیت قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه و در کنار آن همکاری مردم و برخی ادارات میتوان دو اصل مهم اشتغال و بازگشت دوباره به روستا را برقرار کرد.
گزارش از سیده حکیمه موسوی ازنی
انتهای پیام/ م
خداحفظ کنه برو بچ سپاه رو
ایشالا صادرات محصولات دستی ایران