یک روانشناس گفت: فرایند درمان مشکلات روانی کودکان، نیازمند مشارکت خانواده‌ها با روان‌پزشکان و یا روان‌شناسان است.

احمد مولایی، روانشناس در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: متاسفانه برخی خانواده‌ها به دلیل بی اطلاعی از مشکلات و اختلالات روانی، در زمان بروز مشکل در فرزندانشان، آن‌ها را نزد پزشک عمومی یا اطفال می‌برند درحالی که باید به روانشناس یا روان‌پزشک مراجعه کنند.

او افزود: برخی پزشکان عمومی نیز سواستفاده کرده و دارو‌هایی با دوز‌های نامعلوم به افراد تجویز می‌کنند و باعث آسیب‌پذیری کودکان می‌شوند.

مشکلات روانی فرزندانتان را جدی بگیرید!

این روانشناس ادامه داد: فرایند درمان مشکلات روانی کودکان، نیازمند مشارکت خانواده‌ها با روان‌پزشکان یا روان‌شناسان است. خانواده‌ها باید از شرایط روحی فرزند خود مطلع باشند و اطلاعات خود را برای رسیدن به درمان مناسب در اختیار روانشناس بگذارند. این مشارکت دو طرفه می‌تواند آگاهی روان‌شناسان را از عوارض جانبی دارو‌ها تغییر دهد و فرایند درمان را تسریع کند.
بیشتر بخوانید: اهمیت مدیریت رفتار کودک در دندانپزشکی

او با اشاره به اینکه کودکان به دلیل نداشتن درک کافی از فایده دارو‌ها از خوردن آن‌ها اجتناب می‌کنند، توصیه کرد: والدین موظفند با دادن اطلاعات و آگاهی لازم از اهمیت دارو به کودکان خود به آن‌ها رغبت و آرامش بیشتری برای استفاده از دارو‌ها بدهند.
 
مولایی در پایان یادآوری کرد: والدین باید برای ارزیابی روند درمان صبر داشته‌ باشند و با وجودمشاهده مشکلات روانی ناشی از مصرف دارو، از درمان ناامید نشوند. پس از اتمام دوره مصرف در صورت تحقق نیافتن درمان، به پزشک اطلاع دهند چراکه ممکن است فرد نیاز به تغییر دارو یا افزایش دوز داشته‌باشد.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار