دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کرمانشاه گفت : از ابتدای سال‌جاری تاکنون سه هزار قاچاقچی و توزیع‌کننده موادمخدر در استان شناسایی و دستگیر شده‌اند.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،علی شمشیری دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کرمانشاه گفت : همچنین در این مدت ۲ هزار نفر معتاد توسط نیروی انتظامی و شهرداری کرمانشاه از سطح شهر جمع آوری و به کمپ‌های ترک اعتیاد تحویل داده شده اند.

او با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون یک هزار و ۲۰۰ طرح در قالب گشت در محور‌های مواصلاتی، اطراف مدارس و نقاط آلوده اجرا شده است، گفت : طرح‌های پاکسازی محلات آلوده به صورت جدی در کرمانشاه دنبال می‌شود.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کرمانشاه، به میزان کشفیات موادمخدر در استان اشاره کرد و گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از یک هزار و ۸۰۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر در سطح استان کشف شده است.

شمشیری افزود: بیشتر این موادمخدر توسط پلیس مبارزه با موادمخدر کشف شده و دیگر ارگان‌ها همچون سپاه، بسیج و اداره اطلاعات نیز کشفیاتی در این زمینه داشته اند.

او بیشترین موادمخدر مصرفی استان را به ترتیب تریاک و مشتقات آن، حشیش، گل و شیشه دانست و گفت: معتادان به موادمخدر سنتی زمانی که هزینه مصرف آن‌ها بالا می‌رود به مصرف موادصنعتی روی می‌آورند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کرمانشاه گفت: این استان در مقوله اعتیاد با اقدام‌های پیشگیرانه که انجام شد از استان‌های پرخطر به استان‌های میانگین کشوری رسیده است.

شمشیری با بیان اینکه در بحث مقابله با موادمخدر هرگز کوتاهی نخواهیم کرد، گفت: به دلیل سود زیادی که این حوزه برای قاچاقچیان دارد اگر یک مصرف کننده هم وجود داشته باشد، ۲ عرضه کننده موادمخدر به وجود خواهد آمد بنابراین باید به سوی مقوله انجام کار‌های فرهنگی و پیشگیری برویم.

او با بیان اینکه قوانین مقابله با خرده فروش‌ها و قاچاقچیان این عرصه نیاز به بازنگری و تشدید شدن دارد، افزود: اجتماعی کردن پیشگیری از اعتیاد از مهدکودک‌ها و مدارس استان شروع شده و باید همه را نسبت به این معضل آگاه کنیم.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کرمانشاه گفت: یکی از حلقه‌های مفقوده درمان معتادان بهبود یافته محل سکونت و اشتغال آن‌ها بود که ۲ بار به دام اعتیاد گرفتار نشوند برهمین اساس در حال راه اندازی یک اردوگاه نگهداری از سه ماه به ۶ ماه، احداث یک مجتمع توانمندسازی برای مهارت آموزی و اشتغال و بازسازی در اردوگاه آوارگان عراقی شهرستان کنگاور برای سکونت این افراد هستیم.

شمشیری افزود: اردوگاه شهدای کنگاور یک مجموعه بزرگ است که با تصویب ستاد مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه و موافقت وزارت کشور قرار است به اردوگاه توانمندسازی معتادان متجاهر تبدیل شود.

او افزود: به همین منظور اعتباراتی برای توسعه و تجهیز این مجموعه در نظر گرفته شده و پروژه احداث یک سوله جدید و نوسازی بخشی از ساختمان‌های این مجموعه توسط سازمان همیاری‌ها در حال انجام است و احتمالا تا دی ماه به اتمام می‌رسد.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کرمانشاه افزود: این اردوگاه پس از اتمام طرح توسعه و نوسازی و تجهیز قرار است به عنوان مرکزی برای نگهداری، درمان و کاهش آسیب‌های معتادان متجاهر و توانمندسازی بهبود یافتگان آغاز به کار کند و کمک بسیاری به کاهش آسیب‌های اجتماعی استان خواهد کرد.

 

 

انتهای پیام/د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۱ ۱۴ شهريور ۱۴۰۰
درود