فرهادی مدیر
امور دام جهاد کشاورزی مازندران در گفت و گو با خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، با اشاره به تولید ۵۸ هزار تن
گوشت قرمز تاکنون در مازندران گفت:پیش بینی میشود ۷۳ هزار تن گوشت قرمز امسال در استان تولید شود.
او افزود:تولید گوشت قرمز امسال در مازندران در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۴ درصد افزایش داشت.
مدیر امور دام جهاد کشاورزی با بیان اینکه مجموع گوشت قرمز تولید شده در مازندران ۵۴ درصد آن از دام سنگین و ۴۶ درصد از دام سبک است،گفت: در حال حاضر ۱۰ هزار واحد دامداری دارای
پروانه صنعتی و روستایی در استان وجود دارد.
انتهای پیام/س