مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اسدآباد گفت: ۹۲ درصد تولیدات گوشت قرمز استان از سوی واحد‌های سنتی تأمین می‌شود.

۹۲ درصد تولیدات گوشت قرمز همدان به روش سنتی تولید می‌شودبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، سقراط بیرنگ، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اسدآباد گفت: براساس سند راهبردی سه ساله استان در برش شهرستانی میزان سهمیه تعهد شده تولید گوشت قرمز اسدآباد امسال ۱۱۷ هزار و ۸۹۶ کیلوگرم بوده که تاکنون از این میزان سهمیه تولیدی شهرستان تولید ۹۸ هزار کیلوگرم آن محقق شده و براساس پیش بینی‌ها تا پایان سال علاوه بر تحقق کل سهمیه، ۱۰ درصد بیش از سهمیه تعهد شده در رابطه با تولید گوشت قرمز خود اقدام خواهد کرد.

او سهمیه تولید گوشت قرمز شهرستان اسدآباد را برابر با برنامه پنج ساله ششم توسعه به میزان ۴۰۵ هزار کیلوگرم عنوان کرد و افزود: تا سال ۱۴۰۰ این میزان سهمیه تعهد شده شهرستان محقق خواهد شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اسدآباد با بیان اینکه ۹۲ درصد تولیدات گوشت قرمز استان از سوی واحد‌های سنتی و هشت درصد توسط واحد‌های صنعتی تأمین می‌شود، خاطرنشان کرد: تا پایان سال از ۱۴۲ هزار و ۳۰۲ رأس گوسفند شهرستان ۱۷ هزار و ۳۶۱ رأس و از ۲۸ هزار و ۳۷۱ رأس دام سنگین شهرستان تعداد ۱۶۰۰ رأس قابلیت کشتار خواهند داشت.

بیرنگ در ادامه با اشاره به ساخت کارخانه روغن کشی در اسدآباد گفت: در حال حاضر متقاضی طرح به منظور ساخت کارخانه روغن کشی در این شهرستان پیگیر طرح خود بوده و طرحش را ارائه داده که براساس برآورد‌ها برای استفاده از تسهیلات بانکی به ۱۵ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

او با اشاره به گیاه روغنی کلزا افزود: کشاورزان اسدآبادی امسال در بحث گیاهان روغنی کم آب بر بیش از ۶۵۰ هکتار کلزا کشت کرده اند و به طور قطع با کشت این نوع از محصولات و گیاهان روغنی احداث صنایع تبدیلی، چون کارخانه روغن در شهرستان از سودآوری بالایی برای منطقه برخوردار خواهد بود.

انتهای پیام/ب

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.