معاون بازرسی ونظارت و حمایت از حقوق مصرف کنندگان سازمان صمت ایلام از تغییر رویکرد نظارت بر واحد‌های نانوایی خبر داد.

تغییر رویکرد نظارت بر واحد‌های نانوایی

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام؛ عبدخانی معاون بازرسی ونظارت و حمایت از حقوق مصرف کنندگان سازمان صمت گفت: با ابتکار عمل معاونت بازرسی، نظارت و حمایت از حقوق مصرف کنندگان سازمان صمت استان ایلام، به منظور ساماندهی و افزایش سطح کیفیت نان و جلوگیری از بعضی انحرافات در فرایند توزیع و مصرف نان، با مساعی اتاق اصناف و اتحادیه نانوایان، در کارگروه آرد و نان شهر ایلام از طرح جدید ارزیابی و بازرسی واحد‌های نانوایی در قالب (شناسنامه نظارت) رونمایی شد.

عبدخانی با تأکید بر اهمیت مقوله نان در سبد مصرفی خانوار‌ها و جایگاه بسیار مهم آن در فرهنگ اسلامی و ایرانی ما، ضرورت تلاش برای اصلاح الگوی مصرف و جلوگیری از افزایش ضایعات نان در جامعه، موضوع نظارت بر آرد از محل تولید تا مصرف کانالیزه می‌شود و اطلاعات مربوطه بروز شده و در اختیار متولیان ذینفع قرار می‌گیرد که اثرات امید بخشی خواهد داشت، بویژه از انحرافات جلوگیری و مصرف غیر معمول و همچنین قاچاق آرد به نحو چشمگیری کاهش می‌یابد.

انتهای پیام/غ

 
 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.