قبل از پرواز برای پیشگیری از دل درد، نفخ و یا مشکلات تهوع بهتر است یکسری از غذا‌ها را نخورید.

چه غذا‌هایی را قبل از پرواز نباید بخوریم؟به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، هضم فست فود‌ها در ارتفاع ۳۵ هزار پایی بسیار دشوار است. دستگاه گوارش انسان در حال پرورش چربی‌های اشباع شده است و این مساله باعث سوزش قلب یا به هم خوردگی معده می‌شود.

خوردن غذا‌هایی با چربی‌های اشباع شده منجر به انسداد جریان خون می‌شود و احتمال بیماری‌هایی همچون لخته شدن خود در سیاهرگ (DVT) را افزایش می‌دهد. انواع مواد غذایی که نباید قبل از پرواز بخورید، در زیر آمده است:

انواع کلم ها: فشار هوای داخل کابین هواپیما تنظیم شده است، اما همچون هوایی نیست که روی زمین دارد. این مساله باعث می‌شود هوا و گاز‌های بلعیده شده در معده و روده باریک افزایش پیدا کنند و شرایط ناراحتی همچون نفخ برای مسافر به وجود بیاید. برای جلوگیری از این مشکل، از خوردن سبزیجاتی همچون بروکلی، گل کلم و دیگر انواع کلم‌ها که منجر به ایجاد نفخ می‌شوند، خودداری کنید.

آدامس‌ها و آب نبات‌های رژیمی: محصولات رژیمی که قند ندارند شاید برای افرادی که رژیم یا دیابت دارند، مناسب باشد، اما این مواد خوراکی مقادیر زیادی شیرین کننده مصنوعی درونشان وجود دارد. متاسفانه بدن انسان برای هضم مواد مصنوعی ساخته نشده است. به همین دلیل، این مواد می‌توانند منجر به ایجاد نفخ، گاز و حتی خاصیت ضد یبوست شوند.

نوشیدنی‌های کربن دار: نوشیدنی‌های کربن دار همچون آب‌های گازدار و ماءالشعیر‌ها منابع اصلی برای ایجاد نفخ هستند.

حبوبات: بسیاری از سبزیجات و حبوبات حاوی نوعی شکر غیرقابل هضم هستند که منجر به نفخ شکم می‌شود. اگر نمی‌توانید از خوردن یک کاسه لوبیای گرم یا عدسی برای صبحانه چشم پوشی کنید، حداقل آن‌ها را از یک شب قبل داخل آب بخیسانید تا شکر‌های نفاخ آن تا حدی از بین بروند.

سیر: سیر بسیار خوش طعم است، اما باعث بوی بد دهان و بدن انسان می‌شود. سیر حاوی سولفوریک است و توسط جریان خون و ریه جذب می‌شود. به این معنا که پس از خوردن سیر حتما بوی سیر خواهید گرفت حتی اگر دندان‌های خود را مسواک بزنید. بنابراین، برای خاطر بغل دستی خود در هواپیما، از خوردن غذا‌های سیر دار پیش از پرواز خودداری نمایید.

آب، یخ، قهوه یا چای داخل هواپیما را ننوشید: خیلی خوب است که آب بدن شما تکمیل باشد، اما بهتر است شیشه آب خودتان را همراه داشته باشید و از نوشیدنی‌های رایگان داخل کابین هواپیما استفاده نکنید. تحقیقات نشان داده اند، تانکر‌های آب بیشتر هواپیما‌ها با استاندارد‌های بهداشتی مطابقت ندارند و حاوی باکتری‌هایی همچون E. coli هستند. چای و قهوه‌هایی که داخل هواپیما سرو می‌شوند نیز از همین تانکر تهیه می‌شوند و اصولا به اندازه کافی گرم نمی‌شوند تا باکتری‌ها کشته شوند.

منبع: برنا

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.