تشکیل یک ستاره جدید توسط سیاه چاله

یک پروفسور ستاره‌شناسی در دانشگاه کالیفورنیا معتقد است که سیاه چاله مرکزی کهکشان راه شیری در حال شکل دادن به یک ستاره جدید است.

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، مانند اکثر کهکشان‌ها، اجزای راه شیری نیز، توسط یک سیاه چاله بزرگ در مرکز، به هم متصل شده است. این سیاه چاله که در اعماق صورت فلکی قرار، دارد ساگیتاریوس A و یا Sgr A نام دارد که به صورت مدام ستاره‌ها، ذرات و دیگر مواد کهکشان را به درون خود می‌کشد که محیطی یک میلیارد برابر از قسمتی که زمین وجود دارد را تشکیل می‌دهد. بعضی اوقات نزدیک‌ترین ستاره به سیاه چاله نیاز دارد برای ادامه وجود در فضا بجنگد و گاهی نیز، آن طور که مطالعات جدید نشان می‌دهد، نتایج عجیبی به دست می‌آید.

تحقیقات حاکی از چیست؟

در جدیدترین تحقیقات ثبت شده در ۱۵ ژانویه آمده که محققان متوجه شش شئ ناشناس شده‌اند که به دور سیاه چاله به صورت عجیبی می‌چرخند. بر طبق این تحقیقات اشئای مشاهده شده، که G۱ الی G۶ نامیده شده‌اند، شبیه به حباب‌های کشیده و یا گاز‌هایی هستند که چندین برابر از زمین بزرگ‌تر به نظر می‌آیند. با این حال فیزیک این مواد همانند ستاره‌های کوچک است، زیرا می‌توانند بدون آن که به داخل سیاه چاله کشیده شوند به سمت دهانه آن رفته و بازگردند.

تشکیل یک ستاره جدید توسط سیاه چاله ///

این که مواد مشاهده شده گاز هستند و یا حباب مشخص نیست. بر طبق گفته محققین شش مواد مذکور ممکن است مخلوطی از هر دو آن‌ها باشند که به نحو جدیدی با Sgr A ارتباط پیدا کرده‌اند. محققین همچنین معتقدند که هر یک از این اجسام تشکیل شده توسط دو ستاره مختلف است که به دلیل جاذبه سیاه چاله به هم برخورد کرده‌اند. گفته می‌شود زمان برخورد این دو ستاره با هم چندین میلیون سال پیش بوده است، به همین دلیل به حالت ذرات شلخته و ابر‌های گازی در آمده‌اند. یکی از پروفسور‌های ستاره شناسی در دانشگاه کالیفورنیا گفته:" سیاه چاله احتمالا در حال ترکیب کردن این گروه‌های دوتایی با یک‌دیگر است" او همچنین گفت: " این امکان وجود دارد که خیلی از ستاره‌هایی که مشاهده می‌کنیو و از آن‌ها درکی نداریم نتیجه ترکیبات این چنینی توسط سیاه چاله باشند. " گفتنی است که اولین بار دو عدد از این مواد در سال‌های ۲۰۰۵ و ۲۰۱۲ کشف شدند. ستاره‌شناسان در آن زمان معتقد بودند که آن‌ها گاز‌های کشیده شده از چند ستاره نابود شده توسط سیاه چاله هستند.

تشکیل یک ستاره جدید توسط سیاه چاله ///


بیشتر بخوانید: مشخصات دوربین و باتری گوشی‌های سامسونگ گلکسی A31 و A41 فاش شد


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۵۴ ۲۴ شهريور ۱۳۹۹
تولد ستاره جدید مبارک
آخرین اخبار