جوش زدن در هر قسمت از صورت می‌تواند از علائم بروز یک بیماری خاص در بدن فرد باشد.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، طبق تحقیقات علمی حدود ۸۰ درصد از نوجوان به دلیل قرار گرفتن در سن بلوغ، ۳ درصد مردان بزرگسال و ۱۲ درصد زنان بزرگسال در جهان درگیر جوش‌های پوستی می‌شوند. در واقع جوش‌ یک بیماری است که باعث درگیری غدد چربی پوست می‌شود. اما ممکن است گاهی این جوش‌ها نشان دهنده بیماری‌های خاص و خطرناک باشند که منافذ کوچک روی پوست را تحت تاثیر قرار می‌دهند.

علت به وجود آمدن جوش

نخست شما باید متوجه این نکته باشید که بر خلاف عامه مردم جوش زدن ناشی از مصرف مواد غذایی نیست و در واقع آن‌ها تنها ترکیبی از عوامل فیزیولوژیکی بدن هستند که در زیر سطح پوست اتفاق می‌افتند و ذهن ما را ساعت‌ها درگیر خود می‌کنند.

پیشانی

علاقه زیاد به خوردن فست فود، غذا‌های پرچرب و شکر باعث بروز جوش در پیشانی می‌شود و می‌تواند نشانه‌ای از اختلال در دستگاه گوارش و کیسه صفرا باشد. برای از بین بردن جوش های پیشانی از آنجایی که متابولیسم بدن ضعیف شده است باید به طور مرتب به مصرف سبزیجات، میوه‌های تازه و نوشیدن دمنوش‌های گیاهی روی آورد.

گوش

استرس، عدم توازن هورمونی، آلرژی به مواد آرایشی و بهداشتی، قرار گرفتن در معرض یک محیط آلوده، تولید چربی بیش از اندازه غدد گوش، استفاده مشترک از هدفون با دیگران، استفاده از هدفون‌های آلوده، فرو بردن اجسام یا انگشت آلوده در گوش، شنا کردن در آب‌های آلوده، سوراخ کردن گوش به روش غیر اصولی و استفاده از کلاه با زمان طولانی مدت باعث بروز جوش در داخل گوش می‌شود که در این صورت باید با استفاده از پماد‌های موضعی حاوی ویتامین A این معضل را رفع کرد. البته گاهی اوقات جوش های به وجود آمده در نواحی داخل گوش می تواند نشانه اختلال و بیماری در کلیه ها باشد که باید حتما به پزشک متخصص مراجعه شود.

نواحی اطراف چشم‌ها

جوش زدن در نواحی دور چشم‌ها هشداری در خصوص بیماری‌های کبدی و طحال است که باید با نوشیدن چای سبز درمان شود. البته ناگفته نماند که به گفته متخصصان پوست عوامل ژنتیکی هم در این موضوع دخیل هستند.


بیشتر بخوانید: رابطه‌ بین جوش زدن و خوردن مواد غذایی


بینی

اگر جزء آن دسته از افرادی هستید به جای مصرف غذا از خوراکی‌های مضر مانند: چیبس، پفک و لواشک استفاده می‌کنید باید بدانید که اینگونه الگوی تغذیه‌ای نامناسب باعث اختلال در سیستم قلبی- عروقی،  چرب شدن کبد و بیماری‌های گوارشی شده و با جوش زدن روی بینی‌تان این بیماری خود را نشان می‌دهد.  

گونه

جوش زدن در زیر چشم ها، روی گونه‌ها و خطوط موازی لب نشان دهنده اختلال در کلیه ها، ریه‌ها و بیماری‌های کبدی است که در این صورت باید با مصرف غذا‌های سالم این معضل را برطرف سازید.

جوش زدن در اطراف دهان

لب

اگر در حدفاصله بین بینی و بالای لب خود با جوش مواجه شدید باید بدانید که جوش‌های به وجود آمده به علت اختلال در اندام‌های تناسلی، درد معده و مشکل سیستم گوارشی در شماست و بروز جوش روی پوست لب به علت بیماری‌های روده است که در این صورت حتما مراجعه به پزشک را برای حفظ سلامت جسمانی خود جدی بگیرید.

جوش زدن هر ناحیه از صورت نشانه چه بیماری است؟

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۴ ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۲
صورتم جوش میزنه
Iran (Islamic Republic of)
محمد احمدی
۲۳:۱۵ ۱۳ مرداد ۱۳۹۹
من زیاد جوش میزنم در تمام نقاط بدن چ کار کنم راهنمای