قانعی گفت: فناوری‌های نوین زیستی می‌تواند به کاهش آلاینده‌های محیط زیست که سلامت انسان را به خطر انداخته کمک کند.

به گزارش حوزه فناوری گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، مشکل آلودگی هوا یک مشکل چند جانبه است که تحت تاثیرعوامل انسانی، طبیعی، درونی و بیرونی قرار می‌گیرد. برای کاهش میزان آلودگی هوا دو راه‌کار اساسی وجود دارد؛ یکی حذف عامل آلاینده‌ و منابع انتشار و دیگری به کارگیری فناوری‌های کاهش آلودگی‌های ناشی از مصرف.

ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری که یکی از پایه‌های اصلی در پیگیری برنامه‌ها و طرح‌های کاهش آلودگی هوا در کشور است تلاش می‌کند با معرفی و به‌کارگیری فناوری‌های زیستی راهی برای کاهش این آلاینده‌های مضر بیابد.

مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در این باره گفت: بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های فناورانه شرکت‌های دانش‌بنیان و پژوهشگران یکی از مهم‌ترین راه‌کار‌های کاهش آلایندگی‌های محیطی است. باید تلاش کنیم از این ظرفیت‌های موجود در کشور به خوبی بهره ببریم.

دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در ادامه بیان کرد: ستاد از هر طرح فناورانه‌ای که بتواند مشکل‌گشای این معضل باشد، حمایت می‌کند. هر طرح فناورانه که منجر به کاهش آلاینده‌ها، کاهش منابع مصرفی سوخت‌های فسیلی اعم از سیستم‌های ثابت و متحرک شود می‌تواند مورد حمایت ستاد قرار گیرد.


بیشتر بخوانید: کاهش آلودگی هوا با اختراع یک مشعل خاص


او گفت: استفاده از سوخت‌های زیستی نظیر گازوئیل و بنزین سوختی آلودگی هوا را کاهش می‌دهد. این یکی از طرح‌های ستاد توسعه زیست‌فناوری برای کاهش آلاینده‌ها است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.